Nieuw Jaar

Vind hier dé goede doelen vacature om het jaar mooi mee af te sluiten

Geschreven door Sarah van De Nieuwe Gevers | 01 december 2021

Nog even en het jaar is alweer bijna om, en dat betekent: nieuw jaar, nieuwe kansen. Een perfect moment om iets goeds te doen, iets dat je leuk vindt om te doen. Je steentje bijdragen aan een goed doel bijvoorbeeld? Maar waarom pas wachten tot volgend jaar als er nu al talloze organisaties zijn die jouw hulp goed kunnen gebruiken?

In deze blog bespreken we een aantal goede doelen vacatures waarmee jij het jaar mooi kan afsluiten. Zowel de goede doelen als de projecten zijn erg divers, dus misschien zit hier wel dé goede doelen vacature bij waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Zo niet, geen paniek. Er zijn meer dan 200 andere goede doelen vacatures en projecten online te vinden op ons platform. Laat je inspireren en enthousiasmeren door de organisaties en het vrijwilligerswerk dat zij voor jou in petto hebben. Want misschien sluit jij binnenkort wel, samen met hun, 't jaar mooi af. 😊

Bekijk ook onze impact jobs: echte banen bij top organisaties →

Word Local Supporter bij Stichting ALS

Amyotrofische Laterale Sclerose, ook wel bekend als ALS. Een ernstige ziekte waarbij patiënten na de eerste symptomen gemiddeld nog drie tot vijf jaar te leven hebben. Maar wat is ALS eigenlijk? ALS is een aandoening die ervoor zorgt dat je spieren niet tot onvoldoende gaan functioneren, waardoor je onder anderen niet meer kan lopen. Gelukkig is er een organisatie die in actie komt voor mensen met deze ziekte, namelijk: Stichting ALS Nederland. Deze organisatie financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS.

Een belangrijke organisatie dus, die ook jouw hulp als vrijwilliger kan gebruiken! Stop met het zoeken naar goede doelen vacatures en word local supporter bij Stichting ALS Nederland. Als Local Supporter vertegenwoordig je de organisatie bij verschillende acties en evenementen in het land. Voorbeelden van wat je gaat doen zijn:

 • Aanwezig zijn bij lokale acties en het bedanken van de actievoerders namens Stichting ALS Nederland.
 • Het in ontvangst nemen van een cheque wanneer er een actie wordt afgesloten.
 • Het geven van presentaties op bijvoorbeeld middelbare scholen en basisscholen over de ziekte ALS en wat voor werk de organisatie verricht.
 • En je bent het eerste aanspreekpunt voor de lokale actievoerder(s). (Bron: ALS).

Klik hier en lees meer over het doen van vrijwilligerswerk bij dit goede doel, waaronder dus ook: de goede doelen vacature: vrijwilligerswerk als Local Supporter!

 

Als je op diezelfde pagina iets naar beneden scrolt zie je het kopje ‘Platform De Nieuwe Gevers’, yup dat zijn wij! Via ons platform kan je namelijk ook vrijwilligerswerk doen voor deze organisatie. Dit doe je door je skills te doneren aan het goede, oftewel: skill-based vrijwilligerswerk. Als je naar onze projecten gaat zie je al een hoop organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken, waaronder Stichting ALS Nederland!

LinkedIn Ads voor de strijd tegen ALS

Stichting ALS Nederland is voor het project ‘LinkedIn Ads’ nog op zoek naar een Social Media marketeer die een effectieve social media campagne kan opzetten voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram en/of LinkedIn.

Wil jij meehelpen aan de strijd tegen ALS? Klik dan hier, druk op de gele ‘ik wil helpen’ knop en schrijf je in voor deze goede doelen vacature.

Vrijwilligerswerk bij Stichting Thedinghsweert

Stichting Thedinghsweert is een zorgorganisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking, arbeidsbeperking, of voor mensen met een ontwikkelingsachterstand. Mensen van 18 jaar en ouder kunnen bij deze organisatie terecht om daar te wonen, te werken, maar ook krijgen ze daar ambulante begeleiding, mocht dit nodig zijn.

Ook deze organisatie heeft goede doelen vacatures openstaan voor vrijwilligers. De vacatures waarvoor jij je kan aanmelden als vrijwilliger zijn erg divers. Er zijn een aantal werkgebieden te onderscheiden:

 • agrarische; akker, kas en stal
 • bakkerij; verwerking en inpak
 • natuurvoedingswinkel; verkoop
 • huishouding; verzorging gebouw en koffie/thee/lunch
 • algemeen onderhoud; onderhoud terrein en gebouwen
 • restaurant; bediening; keuken; huishouding
 • administratie; verwerking algemene gegevens

Zit hier een werkgebied tussen die jouw interesse wekt? Klik dan hier en lees meer over de verschillende vacatures, en wie weet vind jij wel de goede doelen vacature die perfect bij jou past.

Je kan je aanmelden door te mailden naar:  info@thedinghsweert.nl (staat ook onderin de pagina vermeld).

Geef Social Media strategie sessies!

Stichting Thedinghsweert is ook bij ons aangesloten, wat betekent dat wij ook wat goede doelen vacatures van deze organisatie op ons platform hebben staan. Heb jij ervaring met Social Media strategieën en wil jij deze organisatie hier graag een handje bij helpen? Dan is het project ‘Social Media strategie sessies’ misschien wel de goede doelen vacature waar jij naar op zoek bent. Stichting Thedinghsweert is namelijk nog op zoek naar een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen om bepaalde Social Media thema’s uit te diepen.

Herken jij jezelf hierin en draag jij graag je steentje bij aan deze goede doelen vacature? Klik dan hier en schrijf je in voor deze goede doelen vacature.

Verbeter de wereld met World Vision

 

World Vision houdt zich al meer dan 60 jaar bezig met het specialiseren in het beschermen van kinderen en mensen in nood, op alle mogelijke manieren. Deze organisatie gelooft erin dat elk kind een hoopvolle toekomst verdient en wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. Op deze manier dragen zij bij aan een veilige leefomgeving voor deze kinderen waar ze liefde kunnen ervaren en doorgeven.

Bij World Vision zijn ze momenteel op zoek naar 2 soorten vrijwilligers: evenementenvrijwilligers en kantoorvrijwilligers.

Als evenementenvrijwilliger ga je met de ambassadeurs van de organisatie mee om concerten bij te wonen, sta je achter de stand en maak je mensen enthousiast over het werk van World Vision.

Ook zijn ze op zoek naar kantoorvrijwilligers. Op het kantoor dat gevestigd is in Amersfoort, hebben ze regelmatig werkzaamheden beschikbaar die perfect geschikt zijn voor vrijwilligers:

 • Het te woord staan van donateurs per telefoon en/of e-mail.
 • Ondersteuning bieden bij het onderhouden van relaties met scholen en bedrijven.
 • In de maand oktober helpen met het verwerken van de eindejaarsgroet.
 • Het bieden van administratieve en/of secretariële ondersteuning.
 • En de redactionele werkzaamheden voor onder andere het schrijven van de nieuwsbrief en het onderhouden van de website.

Interesse in één van de twee, of misschien wel beide goede doelen vacatures? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Als je hier klikt vind je de pagina waar meer informatie te lezen is over deze goede doelen vacatures.

Fotograferen voor World Vision

Heb jij al enige ervaring met fotografie en vind je dit ook nog eens leuk om te doen? Surf dan even naar ons platform. Wij hebben namelijk nog een goede doelen vacature openstaan waarbij je jouw skill als fotograaf kan inzetten voor World Vision. Dit goede doel wil namelijk een fotoshoot doen van de activiteiten en processen van hun organisatie. Hier hebben ze nog een fotograaf voor nodig die dit (op locatie) wil doen. Ben jij de fotograaf die zich met zijn of haar skill inzet om kinderen in ontwikkelingslanden een mooie toekomst te bieden? Klik dan hier en schrijf je in voor deze goede doelen vacature!

Naast de drie genoemde projecten die op ons platform staan, hebben we nog een hoop andere goede doelen vacatures waar jij je voor kan inschrijven. In totaal staan er nu namelijk maar liefst 84 projecten online! Wil jij jouw skills doneren aan het goede? Klik dan hier en bekijk ons aanbod.

 • Let op: de projecten die op ons platform staan zijn niet meer beschikbaar zodra er een match is tussen de professional en de organisatie. Dit kan ieder moment gebeuren, dus word je enthousiast van een goede doelen vacature op ons platform? Twijfel dan niet en schrijf je snel in!

Hopelijk heb jij na het lezen van deze blog wat inspiratie kunnen opdoen over verschillende goede doelen vacatures. Misschien zat er zelfs wel een goede doelen vacature tussen waar je je voor wil aanmelden als Nieuwe Gever! Wij willen je in ieder geval veel succes wensen met het vinden van de perfecte goede doelen vacature voor jou.

Wie weet sluiten we dit jaar wel samen af door de wereld een stukje mooier te maken. Dit jaar geen tijd meer? dan zijn deze vrijwilligers vacatures een mooie manier om het nieuwe jaar goed te beginnen! 

Gerelateerde artikelen

Meld je ook aan