Foto - Vrijwilliger(Tijdelijk)
9e142959-6005-4004-994a-af4441489ee2

Fotoshoot Zip your Lip

Project details

💒 World Vision

🛠️ Foto

⏱️ 4-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven.

  • Ontwikkelingshulp
  • Armoede
  • Mensenrechten

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door betere, mooie en recente foto's te hebben van jongeren, kunnen we nog meer jongeren motiveren om in actie te komen voor kinderen in armoede!
Evie van Maanen
Geschreven door Evie van Maanen van World Vision

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben het project, Zip your Lip, waar jongeren één dag hun eten laten staan en geld ophalen voor leeftijdsgenoten die écht geen eten hebben. Samen verslaan we honger. We mogen eindelijk weer een scholentour doen na 2 jaar stilte. Graag willen we nieuw fotomateriaal voor de promotie van dit project en zelf hebben we niet de materialen of skills hiervoor!

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van de Zip your Lip actie, op één van onze scholen, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • We maken vooraf afspraken met school welke scholieren niet en wel op de foto mogen ivm AVG.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen Foto

bell-toggle
World Vision
World Vision

De missie van World Vision.

🌏Ontwikkelingshulp
🌳 Impact scale-up fase
📍Amersfoort

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

World Vision werkt in meer dan 100 landen maakt in miljoenen levens een verschil. We bieden hulp aan iedereen, ongeacht religie of overtuiging. Ook werkt World Vision ter plekke met de lokale bevolking, ongeacht religie of overtuiging, omdat we geloven dat juist zij de kracht en motivatie hebben voor het veranderen van de toekomst. En dat zorgt ervoor dat we wereldwijd de meest arme en kwetsbare mensen kunnen helpen.

Lees meer

Professionals over World Vision

Maaike 👐 Animatie

Maaike
Het was fijn samenwerken met World Vision. Het project duurde langer dan dat in eerste instantie de bedoeling was, maar omdat we hier elkaar allebei ruimte in gaven heeft dat gezorgd voor een mooi eindresultaat, waar we allebei blij mee zijn!

Mila 👐 Social Media post templates Canva

Mila
Het was een super fijne samenwerking! Ik zou dit zeker nog vaker doen.