Orphanage E1639214801533
🌱 Ik wil helpen

Presentatie coach

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met faciliteren en geven van presentaties en helder advies kan geven rondom het krachtig overbrengen van presentaties.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Vzw Maison Maurice

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Met jou kunnen wij geweldige presentatie skills ontwikkelen, waardoor we ons verhaal sterk kunnen overbrengen zodat mensen ons doel gaan steunen!
christel eeman
Geschreven door christel eeman van Vzw Maison Maurice

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Wij mogen voor een voetbalstadion spreken en heb hulp nodig om deze mensen ons verhaal te brengen. Ik heb zelf nog geen ervaring hiermee.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

christel eeman
christel eeman

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Vzw Maison Maurice
Vzw Maison Maurice

De missie van Vzw Maison Maurice.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍olen

Congo kent sinds de Tweede Wereldoorlog het dodelijkste conflict en de ergste die ooit in Afrika heeft plaatsgevonden. Tot vandaag lijdt de bevolking in het oosten nog altijd onder het geweld, verkrachtingen en afslachtingen door buitenlandse milities en gewapende rebellen. Het is één van de meeste complexe humanitaire situaties ter wereld. Wij creëren een betere en veilige omgeving met meer toekomstmogelijkheden voor de meest kwetsbare kinderen in de stad Kisangani, Congo. We bouwen een liefdevol opvanghuis voor kinderen, zorgen voor een waterzuiveringsinstallatie voor het hele dorp, leren dorpelingen zelfvoorzienend te worden door agricultuur aan te leren en bieden gezondheidszorg aan. Dit doen we allemaal samen met de lokale bevolking.

Lees meer