Youthcentre
Vzw Maison Maurice

Vzw Maison Maurice

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

Vzw Maison Maurice in actie.

🎯

Non-profit

🌏

Ontwikkelingshulp

💛

1 teamlids

⚡️

2 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Wij zijn een klein team dat buiten hun full-time job nog heel hard werkt voor Maison Maurice.
  • We geloven er sterk in dat we de levens van de kwetsbare kinderen in Congo positief kunnen beïnvloeden.
  • Het blijft niet bij onderdak verschaf­fen voor de Congolese kinderen. Ook medische zorg, onderwijs en bescher­ming komt aan bod,
  • We zijn geïnspireerd door een weeshuis gerund door zuster Albertine en al het mooie werk dat zij doet voor kinderen in Congo.

Professionals over Vzw Maison Maurice

Arie
Christel gaf snelle en duidelijke feedback zodat ik de filmpjes naar wens kon editen.
Yvonne
We hebben snel een kennismakingsgesprek gepland. Hierin hebben we onze verwachtingen besproken en ik kon meteen aan de slag.
Sanja
Christel gaf veel creatieve vrijheid en kon goed sturen op conceptversies. Ik kreeg prachtig materiaal in handen: foto's van hun recente reis vol prachtige kinderen en een kleurrijk logo dat zich moeiteloos liet vertalen in een kerstsfeer.
Lisette
Het was fijn samenwerken met Christel, er was een duidelijke vraag en alle foto's waren netjes georganiseerd zodat het voor mij makkelijk werken was!
Sophie
Het was erg fijn samenwerken met Christel. De communicatie was prettig, de dag content maken samen erg leuk en het is een enorm mooie organisatie.
Thijs
De dames van Maison Maurice doen echt alles voor 'hun' kinderen in Congo. Fantastisch om te mogen aanschouwen en alle lof en respect! Fijn dat ik daar een kleine bijdrage aan heb kunnen leveren in de vorm van verschillende blog ideeën, inclusief opzet.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?