2091bf4e-b44c-4f18-9506-779815bf0c8f

Flexibele copywriting ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

De bevolking in Congo lijdt onder het dodelijkste conflict in Afrika die ooit heeft plaatsgevonden. Maison Maurice geeft de meest kwetsbare kinderen in Congo de kansen en basisbehoeften die ze verdienen, waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin
  • Armoede

Project details

💒 Vzw Maison Maurice

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw schrijftalent kunnen we ons verhaal goed overbrengen in o.a. onze nieuwsbrief, waardoor we meer donaties binnenhalen voor een betere toekomst voor kwetsbare kinderen in Congo.
christel eeman
Geschreven door christel eeman van Vzw Maison Maurice

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn met een klein team en hebben grootse plannen. We hebben het doel om een weeshuis te bouwen voor de meest kwetsbare in Congo. Het zou daarom geweldig zijn als je ons kan ondersteunen bij het schrijven van verschillende teksten, o.a. voor onze nieuwsbrief. Zo kunnen we meer mensen inspireren ons doel te steunen.

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden.
  • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: nieuwsbrief, marketing materials, social post.
  • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Vzw Maison Maurice
Vzw Maison Maurice

De missie van Vzw Maison Maurice.

🌏Ontwikkelingshulp
🌱 Start-up fase
📍olen

Congo kent sinds de Tweede Wereldoorlog het dodelijkste conflict en de ergste die ooit in Afrika heeft plaatsgevonden. Tot vandaag lijdt de bevolking in het oosten nog altijd onder het geweld, verkrachtingen en afslachtingen door buitenlandse milities en gewapende rebellen. Het is één van de meeste complexe humanitaire situaties ter wereld. Wij creëren een betere en veilige omgeving met meer toekomstmogelijkheden voor de meest kwetsbare kinderen in de stad Kisangani, Congo. We bouwen een liefdevol opvanghuis voor kinderen, werken aan een waterzuiveringsinstallatie voor het hele dorp, leren dorpelingen zelfvoorzienend te worden door agricultuur aan te leren en we bieden gezondheidszorg aan. We doen het allemaal samen met de lokale bevolking.

Lees meer

Professionals over Vzw Maison Maurice

Lisette 👐 Photo editing

Lisette
Het was fijn samenwerken met Christel, er was een duidelijke vraag en alle foto's waren netjes georganiseerd zodat het voor mij makkelijk werken was!

Frederique 👐 Missie, visie en waarden

Frederique
Fijn, open persoon met een mooi ambitieus doel.