6bed4bb7-a59f-45c4-aaee-0e73fcd47998

Huisstijl vernieuwing

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een huisstijl kan ontwerpen die goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Logo & Huisstijl
 • Illustratie

Organisatie in het kort

Onze stichting realiseert droomwensen van kinderen, jongeren en volwassenen die lijden aan de levensbedreigende spierziekte van Duchenne.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Dromen voor Duchenne

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw ontwerp skills voor het vernieuwing van onze huisstijl, kunnen we een volgende stap gaan maken in het verder professionaliseren van onze stichting en alle droomwensen!
Frank van Ieperen
Geschreven door Frank van Ieperen van Stichting Dromen voor Duchenne

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Sinds dat onze stichting is gestart is de ontwikkeling van onze huisstijl op een ad hoc manier verlopen. Er is een logo waar goed over nagedacht is, we hebben bepaalde lettertypes en kleuren die we gebruiken op website en social media, we hebben een banner, briefpapier en visitekaartjes die op elkaar zijn afgestemd. Het ontbreekt alleen bij ons aan een document waar alles in beschreven is. We willen dat er vanuit een professionele blik naar onze huisstijl gekeken wordt en deze wordt aangescherpt. Uiteindelijk willen we een eenduidig huisstijl document gebruiken om ook voorbereid te zijn op de samenwerking met professionals in andere projecten.

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordelen van onze huidige huisstijl en vanuit daar eventueel deze aanscherpen.
 • Een eenduidig huisstijl document schrijven (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc), voor intern gebruik en voor samenwerkingen met professionals van andere projecten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Huidige huisstijl inclusief logo, kleurgebruik en lettertypes.
 • Doelgroepomschrijving.
 • De zaken die we al reeds hebben en in gebruik zijn liggen vaak deels vast maar zijn ook vaak niet helemaal volledig beschreven.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Dromen voor Duchenne
Stichting Dromen voor Duchenne

De missie van Stichting Dromen voor Duchenne.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Oost-Souburg

Het beter integreren van de spierziekte Duchenne in de samenleving om maatschappelijke participatie en zelfredzaamheid te bevorderen van mensen met een spierziekte, het verrichten van al wat hiermee verband houdt of bevorderlijk kan zijn.

Concreet: droomwensen realiseren, families helpen met knelpunten/problemen, vertellen wat Duchenne is, hulpmiddelen verhuren. Kortom Duchenne een gezicht geven.

Lees meer