db912477-35e4-4ba7-9911-b661f14f2f21

Call: Marketing strateeg

Profiel vrijwilliger

Een marketing strateeg die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Communicatie strategie
  • Campagnes
  • Missie en Visie
  • Digital Strategy

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor alle dieren in de bontindustrie. Deze industrie is ethisch onverantwoord en kenmerkt zich door dierenleed.

  • Dierenwelzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Bont voor Dieren

⏱️ 1 uur call

🏁 Starten binnen één maand

De call

De vraag

Wij zouden graag advies willen over het goed in de markt zetten van een nieuwe campagne. Nog niet eerder hebben wij een commercial op TV en YouTube ingekocht. Wij willen via deze kanalen en via onze eigen social media/ website en email nieuwsbrief zoveel mogelijk mensen bereiken. Wij zouden het graag willen hebben over de timing van de commercial op TV en YouTube en de inhoud en timing van onze social media en nieuwsberichten.

Extra achtergrondinformatie

De spot is in samenwerking met een reclamebureau afgerond. Begin september willen wij spot deze tonen. Ook hebben wij begin oktober een samenwerking gevonden met een landelijke winkelketen om de campagne onder de aandacht te brengen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Bont voor Dieren
Stichting Bont voor Dieren

De missie van Stichting Bont voor Dieren.

🦍Dierenwelzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De missie van de organisatie is en blijft het streven naar een bontvrije wereld, te beginnen in Nederland en de rest van Europa, zowel in productie als consumptie. Het ultieme ideaal van de organisatie is door gezamenlijke inspanningen een bontvrije wereld te bewerkstelligen.

Lees meer

Professionals over Stichting Bont voor Dieren

Marit 👐 Strategisch Communicatie advies

Marit
Afgelopen weken heb ik me met veel plezier mogen inzetten voor de Stichting Bont voor Dieren op het gebied van strategisch communicatie advies. Een stichting met een mooie missie en gedreven mensen! Het was erg leuk en inspirerend om met Sandra, Danielle en Moranni samen te werken om de stichting verder te helpen bij het realiseren van hun doelstelling (een bontvrije wereld). Het team zat vol goede ideeën en enthousiasme en ik kijk terug op een geslaagde samenwerking!

Lisanne 👐 Call: Marketing strateeg

Lisanne
Het was fijn samenwerken! Ze hadden een duidelijke opdracht, waardoor ik ze goed van advies kon voorzien.

Michiel 👐 SEO Audit

Michiel
Ik vond het leuk om weer eens een audit te doen en ook nog eens voor een organisatie dien ik vrij goed ken en waar ik ook 100% achter sta. Het waren 2 aardige gesprekken en ik hoop dat ze wat aan mijn input hebben gehad.