563c81d0-f471-475e-ad70-2f7165565b40
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Bliss to Shine vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Wij creëren onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker, zodat we bijdragen aan de veerkracht van het hele gezin.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Bliss to Shine

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Door consistent op LinkedIn aanwezig te zijn, kunnen we meer donateurs aan ons binden en daarmee meer betekenen voor kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker.
Arieta Hoek
Geschreven door Arieta Hoek van Stichting Bliss to Shine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Kanker is een slopende ziekte, daarom brengen wij een lach op het gezicht de gezinnen die hieraan lijden. Een dag even de rotziekte vergeten en onbetaalbare herinneringen samen maken. Hiervoor zijn donaties nodig en LinkedIn is een goed kanaal om dit te werven. We hebben de expertise en handjes niet in huis om ons op LinkedIn te onderscheiden. We zoeken daarom jouw ondersteuning om de mogelijkheden van LinkedIn volledig te benutten.

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze LinkedIn, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 1-2 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze LinkedIn. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Missie en visie document.
Arieta Hoek
Arieta Hoek Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Bliss to Shine
Stichting Bliss to Shine

De missie van Stichting Bliss to Shine.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Veenendaal

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen daarvan. Wij zorgen ervoor dat zowel de kinderen als het hele gezin de ziekte even kunnen vergeten en dat zij onbetaalbare herinneringen kunnen opbouwen. We organiseren jaarlijks de Shine Day én we laten wensen in vervulling gaan tijdens een Blissi Special Day voor kinderen met kanker en hun gezin. Het beleven en vervullen van de wens van kinderen met kanker, levert een positieve bijdrage aan de mentale veerkracht van het hele gezin. Dit zorgt ervoor dat ze sterker in het ziekteproces, het dagelijks leven en in de maatschappij staan.

Lees meer