Stichting Bliss to Shine-photo
Stichting Bliss to Shine

Stichting Bliss to Shine

Bliss to Shine vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Wij creëren onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker, zodat we bijdragen aan de veerkracht van het hele gezin.

Stichting Bliss to Shine in actie.

🎯

Non-profit

👪

Kind en gezin

💛

1 tot 3 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Dat we met een geweldig team vrijwilligers herinneringen voor het leven creëren.
  • We zijn trots op onze ambassadeurs zoals Eef van Opdorp, Liesette Braams en Klaas Zondervan.
  • Wij organiseren jaarlijks de Shine Day én laten wensen in vervulling gaan tijdens een Blissi Special Day voor kinderen & gezinnen.
  • Zaterdag 13 mei 2023 komt de Shine Day weer terug op de kalender, en grootser dan ooit.
  • Met regelmaat brengen wij een nieuwsbrief uit. Daarmee houden we iedereen op de hoogte van waar wij mee bezig zijn.

Professionals over Stichting Bliss to Shine

Dennis 👐 Pitch deck

Dennis
Er was een goede klik met de opdrachtgever. Daarnaast waren er middelen voorhanden zoals een huisstijl en andere documenten die genoeg input gaven voor de gevraagde producten. Verder stelde de opdrachtgever zich flexibel op wat betreft de spreiding van de tijdsinvestering.

douwe 👐 Illustraties

douwe
Het was een fijne samenwerking. De online kickoff meeting was er prettig. We weten uit ervaring wat er speelt en waarom de stichting doet wat ze doen. UIteindelijk concludeerden we dat een animatie misschien meer toepasselijk zou zijn. Maar gaandeweg het project heb ik toch in overleg besloten om eerst een infographic te maken, en die uiteindelijk ook om te zetten naar een animatie. Feedback op de stappen was telkens positief en enthousiast, en tijdens de afronding verliep het zetten van de puntjes op de i ook in goed overleg.