9808b628-9231-4951-a159-9700b60d9857
🌱 Ik wil helpen

Video kledingdonatie proces

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Editen

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we het donatieproces in beeld brengen en zo onze missie om 10.000 pakketten te maken in 2023 verwezenlijken.
Sanne de Jager
Geschreven door Sanne de Jager van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Voordat onze babystartpakket bij de kersverse ouders komen, wordt er een hele reis afgelegd, wat begint bij het doneren van kleding. We missen de skills en tijd om het donatie-proces goed in beeld te brengen. Het is wel heel belangrijk om te laten zien wat we doen en waarom het zo belangrijk is wat we doen.

Wat hebben we nodig?

 • Een video-edit van de donatie cirkel: kleding donatie in kliko, wegbrengen, voorsorteren, wegbrengen, sorteren, vouwen, inpakken, bezorgen, gebruiken, terugdoneren wat nog goed is.
 • Ongeveer een dag opnametijd of verdeeld over 2x halve dag. Minstens 1x in Heerhugowaard. De andere halve dag flexibel qua locatie.
 • In overleg: het vastleggen van korte interviews.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Een interviewer die vragen stelt aan de relevante personen voor in de video.
 • Er zijn verschillende opname locaties die we vlak bij elkaar kunnen plannen. Eventueel een halve dag in Heerhugowaard en een tweede halve dag in jouw regio.
 • Indien van meerwaarde is een voice-over stemacteur beschikbaar.
 • Vervoer vanaf Heerhugowaard en/of Amsterdam.
Sanne de Jager
Sanne de Jager Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.