f1905056-e540-46ba-9f3b-42de12de19fe
Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

Stichting Babyspullen in actie.

🎯

Non-profit

🤲

Armoede

💛

1 tot 3 teamleden

⚡️

1 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • De afgelopen 9 jaar hebben we ruim 25.000 babystartpakketten kunnen verstrekken en daarmee bij kunnen dragen aan een betere start van kinderen die opgroeien in armoede.
  • We werken met een team van betrokken en enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met een netwerk van partners.

Professionals over Stichting Babyspullen

dylan
goede communicatie
Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!
Dave
Stichting Babyspullen is een mooie club die druk bezig is om verder te professionaliseren. Onwijs waardevol om daar een steentje aan te hebben mogen dragen. Want ieder kind verdient een goede start!
Toke
Stichting Babyspullen is een hele leuke organisatie. Niet alleen vanwege het goede doel, maar ook door de leuke mensen die er werken.
Marcel
In begin ging het wat stroef, maar daarna alles af kunnen werken voor dit bedrijf.
Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?