12c1fece-867f-49be-a4d4-9e30bd014042

Interim vrijwilliger: Copywriter

Profiel vrijwilliger

Een Copywriter die voor een periode van min. 6 maanden, goed geschreven en aansprekende teksten kan schrijven voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van (SEO) teksten, blogs, nieuwsbrieven, etc.

Ervaring met:

 • Copywriting
 • SEO

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ 60-80 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 18-20 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Lijkt het jou leuk om jouw vakkennis in te zetten voor het goede doel? Lever dan jouw bijdrage aan een goede start voor elk kindje!
Team Babyspullen
Geschreven door Team Babyspullen van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Vanuit Stichting Babyspullen zijn we altijd op zoek naar nieuwe en leuke verhalen voor het marketing en communicatie team. De ideeën zijn er volop, maar we missen nog de vrijwilligers om de verhalen ook op papier te krijgen. Dit kunnen leuke artikelen zijn, interviews, maar bijvoorbeeld ook teksten op de website en/of PR teksten. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat je zelf het leukste vindt!

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning bij het maken van marketing en communicatie content, voor een periode van min. 6 maanden, voor 4-8 uur per week.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • Het schrijven of verbeteren van verschillende teksten, denk aan: (SEO) blogs, nieuwsbrieven, webteksten verbeteren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
 • Communicatiedoelstellingen en doelgroepomschrijving.
 • Missie en visie document.
 • Tone of Voice guide.
 • In de basis hebben we al best wat dingen dus je kunt de teksten vanuit formats en templates maken, maar wellicht vind je het veel leuker om dit vanuit de vrije hand te doen. Ook dit is mogelijk!

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

 • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
 • Start en einddatum in overleg.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Dave 👐 Strategisch advies over LinkedIn

Dave
Stichting Babyspullen is een mooie club die druk bezig is om verder te professionaliseren. Onwijs waardevol om daar een steentje aan te hebben mogen dragen. Want ieder kind verdient een goede start!

Toke 👐 Social Media posts ontwerpen

Toke
Stichting Babyspullen is een hele leuke organisatie. Niet alleen vanwege het goede doel, maar ook door de leuke mensen die er werken.

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.