Major Tom Agency Mgs73ggl8ru Unsplash
🚀 Schrijf je in

Poster of flyer design

Wie kan je helpen?

Romy van Steen
Romy van SteenMedewerker Marketing en Communicatie
Stichting ALS Nederland
Koninginnegracht 7
2514 AA Den Haag
als.nl
Stichting ALS Nederland

Waar dragen ze aan bij?

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een grafisch designer die een design kan maken voor poster of flyer. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 3 - 5 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Met jouw skills haal je indirect euro's op voor de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS.
Geschreven door Romy van Steen van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Voor een nieuw online sportief evenement (die wij binnenkort gaan lanceren) willen wij een aantal vernieuwde promotiematerialen ontwerpen, zoals een poster.

Waarom is dit project van waarde?

Jouw designwerk zal bijdragen aan het werven van nieuwe deelnemers, maar ook het ondersteunen en faciliteren van de al geworven deelnemers. Deze deelnemers halen sponsorgelden op voor de strijd tegen ALS, en dat is enorm hard nodig.

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland
Koninginnegracht 7
2514 AA Den Haag
als.nl
Romy van Steen
Romy van SteenMedewerker Marketing en Communicatie

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Waar ze trots op zijn

  • Stichting ALS Nederland is voortrekker in Project MinE (het grootste genetische onderzoek naar ALS wereldwijd) en heeft zowel de internationale infrastructuur, als de sequencing van 3.000 Nederlandse DNA-profielen, gefinancierd.
  • In 2018 keurden wij tien subsidieaanvragen goed voor een totaalbedrag van ruim €3,9 miljoen.
  • De stichting staat bekend om haar sportieve en succesvolle fondsenwervende events, zoals de Amsterdam City Swim, Tour du ALS, Holland4ALS, etc.
  • De totale doelbestedingen bedroegen in 2018 €4,7 miljoen.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Stichting ALS Nederland
Deel op Linkedin