Amsterdam City Swim 2019 Cheque
Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

Stichting ALS Nederland in actie.

🎯

Non-profit

👩‍⚕️

Gezondheid en ziektebestrijding

💛

26 tot 75 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Stichting ALS Nederland is voortrekker in Project MinE (het grootste genetische onderzoek naar ALS wereldwijd) en heeft zowel de internationale infrastructuur, als de sequencing van 3.000 Nederlandse DNA-profielen, gefinancierd.
  • De stichting staat bekend om haar sportieve en succesvolle fondsenwervende events, zoals de Amsterdam City Swim, Tour du ALS, Holland4ALS, etc.
  • De totale inkomsten in 2019 waren € 7,98 miljoen waarvan 84% besteed is aan de doelstelling.

Professionals over Stichting ALS Nederland

Diana
Een bijzondere opdracht voor een bijzondere stichting... De support was goed, de communicatie duidelijk en het evenement top!
Chantal
Het was heel fijn samenwerken met de ALS Stichting. We hebben een duidelijke planning gemaakt van te voren, zodat voor beide partijen duidelijk wat er verwacht werd. De tekst en beelden zijn goed en duidelijk aangeleverd. Hele fijne communicatie en goed beschikbaar voor eventuele vragen. Het was een fijn project om aan te werken en op deze manier te kunnen helpen!
Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.
Karin
Superfijn samengewerkt met Liesbeth. Duidelijke doelen en verwachtingen, en onze aanpak, enthousiasme en eindproduct zijn enthousiast ontvangen en met een fijne review afgerond.
Joost
Het was heel fijn samenwerken met Stichting ALS. De instructies waren duidelijk, en de communicatie was heel prettig. Er wordt goed geluisterd naar je eigen inbreng!
Mariëtte
Het was een mini opdrachtje maar leuk om ALS ook op deze manier een beetje te kunnen helpen. Opdracht was duidelijk en het contact met Rinske was vlot en duidelijk. Ik help in de toekomst graag met een wat grotere opdracht. Succes met de quiz!