Schermafbeelding 2022 08 03 Om 18.57.17
🌱 Ik wil helpen

Gezocht: game expert die wil meedenken over event

Profiel vrijwilliger

Een partij (persoon of bureau) die affiniteit heeft met gamen: kennis van de gaming community, kennis van gamen en contacten heeft of kan leggen met game communities.

Ervaring met:

  • Events

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ 4-11 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw kennis over gaming kunnen we een uniek event organiseren, waarmee we op een leuke manier gelden ophalen voor ALS en een nieuwe jonge doelgroep aanboren!
Liesbeth De Groot
Geschreven door Liesbeth De Groot van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen zelf de expertise over gamen en contacten met de gaming community om een pakkend fondsenwervend event te organiseren. We geloven dat hier een grote kans ligt voor ons, vanwege het spelelement, de jonge doelgroep die we zo kunnen bereiken en de link met ons concept ('geen tijd te verliezen'). Bij gamen zijn behendigheid (aansturen van spieren vanuit hersenen) en tijd heel belangrijk. Dit sluit perfect aan bij ALS.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur sessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: concept, de structuur & inhoud, logistiek en doelgroep van het event.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een uitgewerkte strategie om rondom gamen een fondsenwervende activiteit (event of campagne) te koppelen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat tijd kan besteden aan het nadenken over de aspecten van het aanstaande evenement.
  • Een globaal doel en richting van het event.
Liesbeth De Groot
Liesbeth De Groot

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.

Mariëtte 👐 Online quiz implementeren via Typeform

Mariëtte
Het was een mini opdrachtje maar leuk om ALS ook op deze manier een beetje te kunnen helpen. Opdracht was duidelijk en het contact met Rinske was vlot en duidelijk. Ik help in de toekomst graag met een wat grotere opdracht. Succes met de quiz!