9245ab62-0af9-4e21-928a-90abaab04b03
🌱 Help deze organisatie

Eventmanager ALS Familiedag

Profiel vrijwilliger

Een eventmanager die ons kan ondersteunen met het coördineren van ons event 'de ALS familiedag'. Ervaring met: evenementen, projectmanagement, planning beheren etc.

Ervaring met:

  • Events
  • Project Management

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

De event manager zorgt er samen met ons en het team van die dag voor dat alle gasten met een blij gevoel naar huis gaan.
Nathalie Witjes
Geschreven door Nathalie Witjes van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De ALS-Familiedag is een belangrijk evenement binnen Stichting ALS Nederland, op die dag staan de patiënten en hun naasten centraal en worden ze geheel verzorgd. Er zijn optredens, behandelingen op het beautyplein en kunnen de aanwezigen genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft. Om die dag in goede banen te leiden achter de schermen zoeken we versterking op deze dag in de vorm van een eventmanager en in de aanloop er naar toe zodat deze persoon goed op de hoogte is.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het coördineren van ons event de ALS Familiedag in het Openluchtmuseum in Arnhem, op zondag 25 juni.
  • Denk aan: fungeren als het aanspreekpunt tijdens het event, aansturen van medewerkers en onderhouden van contacten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Projectplanning / draaiboek
  • Programma
  • Locatie
  • Mensen / vrijwilligers
Nathalie Witjes
Nathalie Witjes Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Diana 👐 Fotoshoot actie Vecht Tegen ALS

Diana
Een bijzondere opdracht voor een bijzondere stichting... De support was goed, de communicatie duidelijk en het evenement top!

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.

Karin 👐 Creatief campagne concept

Karin
Superfijn samengewerkt met Liesbeth. Duidelijke doelen en verwachtingen, en onze aanpak, enthousiasme en eindproduct zijn enthousiast ontvangen en met een fijne review afgerond.

Mariëtte 👐 Online quiz implementeren via Typeform

Mariëtte
Het was een mini opdrachtje maar leuk om ALS ook op deze manier een beetje te kunnen helpen. Opdracht was duidelijk en het contact met Rinske was vlot en duidelijk. Ik help in de toekomst graag met een wat grotere opdracht. Succes met de quiz!