Amsterdam City Swim 2019 Cheque

Design een gids voor vrijwilligers

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor een communicatie uiting. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ Vanaf de start: 14 tot 22 uur, binnen 3 tot 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Naast een besparing van ongeveer 1800 euro kun je ons enorm helpen door onze vrijwilligers een prachtig vormgegeven activiteitenhandboek te bieden. Zoals een mooi vormgegeven recept je kan inspireren een gerecht te maken.
Marlies  van Eunen
Geschreven door Marlies van Eunen van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Samen met jou kunnen wij het activiteitenhandboek naar een hoger plan tillen en daarmee kunnen we de mensen die vrijwilliger voor ons iets willen doen maar nog niet goed weten wat, een vliegende start bieden.

Goed om te weten. 

Het activiteitenhandboek vormt een onderdeel van een set documenten bestemd voor vrijwilligersteams die voor ons op lokaal niveau het hoofd, hart en handen van de stichting zijn. 

Het activiteitenhandboek kan door vrijwilligers gebruikt worden als bron van inspiratie maar ook als een soort gebruiksaanwijzing/menukaart bij het opzetten van een evenement.

 

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.