Screenshot 2019 09 23 At 19.23.24

Bedenk de nieuwe mascotte van ALS

Profiel vrijwilliger

Een creative, die een creatief concept kan bedenken en dit kan visualiseren. Bijvoorbeeld met mock-ups of schetsen.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ Vanaf de start: 16 tot 24 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanuit huis.

Met jouw hulp kunnen wij Stichting ALS Nederland op een positieve wijze nog beter op de kaart zetten, om ALS vervolgens samen van de kaart te kunnen vegen.
 Frederique  Kram
Geschreven door Frederique Kram van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Een mascotte heeft voor ons verschillende functies: het verkleint de afstand tussen de bezoeker en ons merk, het is een extra mogelijkheid om onze kernwaarden over te brengen, het geeft extra mogelijkheid tot social media exposure en door de mascotte bouwt de bezoeker een  emotionele band op met de Stichting en het evenement. Jouw werk kan hier aan bijdragen!

Goed om te weten.

Wij willen de kernwaarden en het archetype (the hero) graag doorvertalen naar een nieuwe mascotte die past binnen onze huisstijl. Verder zijn er geen specifieke randvoorwaarden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.