Womanizer Toys 8Ob43mw658c Unsplash

Instagram uitleg, set-up en tips.

Profiel vrijwilliger

Een social media specialist die kan helpen met het opzetten van een zakelijk Instagram account. Benodigd: ervaring met social media strategieën.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Limburg zonder genderkloof! Wij zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg, met name voor vrouwen. Dat doen we door vrouwen hoger op de participatieladder te krijgen d.m.v. empowerment, economische zelfredzaamheid en zichtbaarheid.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 SharePower

⏱️ 4-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Jonge vrouwen bewust maken van de gevolgen van de huidige genderongelijkheid voor hun toekomst. Zodat ze nu de juiste keuzes kunnen maken en niet in de problemen komen op latere leeftijd.
Heidy Amory
Geschreven door Heidy Amory van SharePower

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn er voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg en in het bijzonder voor vrouwen. Wij willen vooral jongere vrouwen bereiken om ze te kunnen adviseren, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken. Om ze te informeren over de nadelige gevolgen van de bestaande ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Daar is Instagram het juiste middel voor, sinds veel jonge vrouwen zich daar op bevinden. Kan jij ons ondersteunen met het optuigen van ons account?

Wat hebben we nodig?

  • Introductie in de mogelijkheden (en kansen) van Instagram.
  • Een basis training, zodat wij zelf op een juiste manier ons account kunnen beheren.
  • Tips en ideeën over content die wij kunnen gaan plaatsen.
  • Tips voor interactie met onze volgers.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

SharePower
SharePower

De missie van SharePower.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Roermond

SharePower focust op het versterken van de sociale cohesie, door ons netwerkexpertise in te zetten om samen met andere organisatie op landelijk, provinciaal en lokaal niveau een samenleving te bewerkstelligen waaraan mensen, vrouwen en mannen volwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun verschillen of juist vanuit de kracht van deze verschillen; diversiteit brengt immers kwaliteit met zich mee. Wij schrikken niet van verschillen. We willen deze zichtbaar maken, benutten, het debat erover aangaan en bruggen slaan zodat de participatie van mensen, ongeacht man of vrouw, ongeacht etnische achtergrond, ongeacht opleidingsniveau, ongeacht jong of oud, ongeacht inkomensverschillen, groeit.

Lees meer

Professionals over SharePower

Pepijn 👐 Content advies voor video's

Pepijn
De communicatie verliep vlot, de opdracht was helder en duidelijk