84653fc0-ac56-4746-bb02-9929e4c02b79

Brochure teksten schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

 • Educatie
 • Kunst en cultuur
 • Armoede

Project details

💒 Royal Talens

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Mooie teksten zijn de key om ons kunstconcept, met onwijs veel potentie, wereldwijd op de kaart te zetten en daarbij nog meer kinderen te voorzien van creatief onderwijs!
Maaike Dijkmans
Geschreven door Maaike Dijkmans van Royal Talens

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We gaan onze vaste kunstcollectie weer nieuw leven inblazen en we gaan ernaast een collectie voor de verkoop ontwikkelen. Hiermee gaan we geld werven voor goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren met minder kansen wereldwijd. Kunstenaars die nu al ambassadeur van verf van Royal Talens zijn, worden (nu al) benaderd om Royal Talens Foundation ambassadeur te worden. En dit werkt goed! We willen ons nieuwe concept op een mooie, passende en vooral aansprekende manier vastleggen zodat we belanghebbenden op de juiste manier kunnen overtuigen. Het zou super zijn als je ons kunt helpen! Taal hiervoor is Engels.

Wat hebben we nodig?

 • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze brochure, in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Globale content richting(en).
 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • We hebben een beleidsplan, een nieuwe website, oude flyer.
 • Onze grafische designer staat al in de startblokken om aan de slag te gaan met jouw tekst.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Penny 👐 Brochure design

Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!