Royal Talens-photo
Royal Talens

Royal Talens

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

Royal Talens in actie.

🎯

Non-profit

📚

Educatie

💛

1 tot 3 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Onze duidelijke focus, mooie website en goede eerste video.
  • De ontwikkeling van onze jonge ''kunstenaars''.
  • Al heel veel mooie projecten gerealiseerd waaronder:
  • Begin deze maand creativiteit geïntroduceerd aan 80 kinderen in 4 SOS Kinderdorpen in Zuid Afrika met een weekend vol workshops.
  • Onze art workshops voor ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen over de hele wereld.
  • 3D art workshops voor slechtzienden en blinden.
  • Nadat activiteiten in asielzoekerscentra in Nederland werden stopgezet, hebben wij happy stones schilderpakketten gestuurd naar de kinderen.

Professionals over Royal Talens

Yvonne
Een hele fijne samenwerking met Maaike. Ze is bevlogen en gepassioneerd. Daarom zetten we de samenwerking ook na dit project door!
Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!
Mariëtte
Ik heb Maaike geholpen met een project voor Stichting Marky. Maaike is erg enthousiast en heeft een mooi doel voor haar Stichting. Ik heb uiteindelijk een flyer gemaakt en kreeg veel vrijheid bij het ontwerp. Maaike heeft het erg druk, daardoor was de communicatie was niet altijd even duidelijk en veranderden de opdrachten erg ad hoc waardoor het af en toe lastig was naar een einddoel toe te werken. Wellicht dat ik in de toekomst nog kan helpen met het ontwerp van het nieuwe doosje maar dit project staat voor nu even on hold.