Royal Talens-photo

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

  • Social Media
  • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

  • Educatie
  • Kunst en cultuur
  • Armoede

Project details

💒 Royal Talens

⏱️ Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Vind je Social Media leuk en kost het je geen moeite om wekelijks een post te plaatsen? Content genoeg en met jouw hulp krijgen we weer een ritme! Zo halen we meer geld op voor kunstprojecten in Guatemala.
Maaike Dijkmans - Stichting Marky
Geschreven door Maaike Dijkmans - Stichting Marky van Royal Talens

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Stichting Marky, color a kid to school, zet zich in voor educatieprojecten in Guatemala. We hebben hele creatieve en leuke manieren om onze projecten in de spotlights te zetten. Door de verkoop van Marky markers, door het geven van presentaties en door het organiseren van donatie reizen halen we op een mooie manier geld op voor de prachtige projecten waar we mee samenwerken. We laten het alleen veel te weinig zien. Als je ons kan helpen om iedere week een post te plaatsen, dan gaat het al weer stromen. We hebben content genoeg. Nu nog iemand vinden die ons helpt om er weer ritme in te krijgen! We hebben inmiddels een erg leuk team, dus voel je welkom om je aan te sluiten!

Wat hebben we nodig?

  • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
  • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
  • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Yvonne 👐 Video edit

Yvonne
Een hele fijne samenwerking met Maaike. Ze is bevlogen en gepassioneerd. Daarom zetten we de samenwerking ook na dit project door!

Penny 👐 Brochure design

Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!

Mariëtte 👐 Flexibele Design ondersteuning

Mariëtte
Ik heb Maaike geholpen met een project voor Stichting Marky. Maaike is erg enthousiast en heeft een mooi doel voor haar Stichting. Ik heb uiteindelijk een flyer gemaakt en kreeg veel vrijheid bij het ontwerp. Maaike heeft het erg druk, daardoor was de communicatie was niet altijd even duidelijk en veranderden de opdrachten erg ad hoc waardoor het af en toe lastig was naar een einddoel toe te werken. Wellicht dat ik in de toekomst nog kan helpen met het ontwerp van het nieuwe doosje maar dit project staat voor nu even on hold.