d382cbf0-f560-4cd1-8564-c49fcf5997c5

Flexibele Design ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer met kennis van Indesign en Photoshop (enkel Canva kennis is niet voldoende), die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Illustratie

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

 • Educatie
 • Kunst en cultuur
 • Armoede

Project details

💒 Royal Talens

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met pakkende designs voor de promotie van 'Marky Markers' kunnen we meer gelden werven om te zorgen dat kinderen in Guatemala naar school kunnen!
Maaike Dijkmans - Stichting Marky
Geschreven door Maaike Dijkmans - Stichting Marky van Royal Talens

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Naast het runnen van de Royal Talens Foundation, heb ik stichting Marky. Op een kleurrijke manier werf ik gelden voor educatie projecten in het mooie maar arme Guatemala. Colour a kid to school is het concept. Wij zijn op dit moment enorm goed bezig. We halen op allerlei creatieve manieren geld op. Ik zoek een grafische vormgever die bekend is met InDesign en Photoshop die ons kan helpen mooie dingen te maken!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden.
 • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, verpakkingsmateriaal, actie voor flyer, ect.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Benodigde formaten voor de drukker.
 • Ik heb veel info en ik kan veel laten zien en vertellen. Ik hoop dat iemand het leuk vindt om ons te helpen!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Yvonne 👐 Video edit

Yvonne
Een hele fijne samenwerking met Maaike. Ze is bevlogen en gepassioneerd. Daarom zetten we de samenwerking ook na dit project door!

Penny 👐 Brochure design

Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!

Mariëtte 👐 Flexibele Design ondersteuning

Mariëtte
Ik heb Maaike geholpen met een project voor Stichting Marky. Maaike is erg enthousiast en heeft een mooi doel voor haar Stichting. Ik heb uiteindelijk een flyer gemaakt en kreeg veel vrijheid bij het ontwerp. Maaike heeft het erg druk, daardoor was de communicatie was niet altijd even duidelijk en veranderden de opdrachten erg ad hoc waardoor het af en toe lastig was naar een einddoel toe te werken. Wellicht dat ik in de toekomst nog kan helpen met het ontwerp van het nieuwe doosje maar dit project staat voor nu even on hold.