8e8634a5-511b-4bcc-b42d-061dbbfaa846

Event conceptplan sessies

Profiel vrijwilliger

Een event professional die ervaring heeft met het opzetten van nieuwe evenementen. Ervaring met zaken als conceptontwikkeling, event- en projectmanagement.

Ervaring met:

  • Events

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

  • Educatie
  • Kunst en cultuur
  • Armoede

Project details

💒 Royal Talens

⏱️ 4-11 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met jouw kennis van evenementen kunnen we nog meer geld werven voor goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.
Maaike Dijkmans
Geschreven door Maaike Dijkmans van Royal Talens

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren op 28 november een kleine expositie in het CODA museum, hier zullen drie van onze ambassadeurs hun werk aan ons beschikbaar stellen. Deze collectie willen we koppelen aan een veiling en een openingsevenement. Er liggen dus al wat mooie elementen om verder op te bouwen. Ik heb nog wel hulp nodig van een expert om meer handen en voeten aan dit kansrijke project te geven.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur sessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: concept, de structuur & inhoud, logistiek en doelgroep van het event.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een globaal doel en richting van het event.
  • Een aantal ambassadeurs die hun werk beschikbaar stellen aan ons.
  • Het idee op losse voeten; veiling + openingsevent.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Penny 👐 Brochure design

Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!