Tangerine Newt Rgt22ixcq4y Unsplash

Video edit

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Door velen te laten kiezen voor plantaardig, dragen we bij aan een beter klimaat, dierenwelzijn en genoeg gezond voedsel voor iedereen.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Dierenwelzijn
  • Mensenrechten

Project details

💒 ProVeg Nederland

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

EU-subsidies voor vleesreclame zijn niet meer van deze eeuw. Het moment om ze te beëindigen is nu. De EU buigt zich momenteel over de toekomst van de subsidies, met deze campagne voeren we de druk op.
Pablo Moleman
Geschreven door Pablo Moleman van ProVeg Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij vinden het onbegrijpelijk dat de EU nog steeds miljoenen euro’s aan belastinggeld gebruikt om de consumptie van vlees en zuivel te promoten via gesubsidieerde reclamecampagnes. Terwijl bekend is dat de te hoge consumptie daarvan schadelijk is voor de gezondheid en het milieu. Met deze video willen we daar op een opvallende manier aandacht voor vragen en mensen aan het denken zetten. Het idee is om in de video eerst een aantal oude reclames te laten zien en dan de hedendaagse, schokkende en EU gefinancierde campagne ‘Become a Beefatarian’.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
  • Een globaal idee voor de video. Zie https://docs.google.com/presentation/d/1Q6dcgenEHqLd6NbtZabzOC468xK1NMYgkZpVk67JDks/edit#slide=id.g10e95914620_0_0''

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

ProVeg Nederland
ProVeg Nederland

De missie van ProVeg Nederland.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Veel van de meest dringende problemen op aarde delen dezelfde oorzaak: onze voedselkeuzes.
ProVeg zet zich in om problemen als klimaatverandering, dierenleed, hongersnood en welvaartsziektes aan te pakken door middel van één oplossing: een meer plantaardig voedingspatroon.

Lees meer