You X Ventures Vbxyfxlgpjm Unsplash

Workshop Facilitator

Profiel vrijwilliger

Een ervaren workshop facilitator die een workshop kan faciliteren. Benodigd: heeft ervaring met het faciliteren van strategische workshops. Heeft een achtergrond in strategische consulting en/of management.

Ervaring met:

  • Strategie & Consulting

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Possibilize

⏱️ 2-5 uur in totaal

🗓️

💻 In een videocall.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Samen nemen we een beperking als inspiratiebron en verbinden, inspireren en activeren we mensen om dat ook te doen.
Tim van Reyswoud
Geschreven door Tim van Reyswoud van Possibilize

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Possibilize (het moedermerk) is een nieuw platform gestart: Creative Accessibility Network (CAN). Qua aanbod heeft CAN veel overeenkomsten met Possibilize en het heeft de potentie om het moedermerk op den duur te ontgroeien. Deze sessie is bedoelt om onze wensen en ambities te structureren en verhelderen waar consequenties op de korte en lange termijn in kaart worden gebracht.

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Recent heeft de Europese Unie ons projectplan voor Creative Accessibility Network gehonoreerd. Binnen het project zullen we in twee jaar tijd met vier bands uit Nederland, België, Engeland en Ierland immersive live performances onderzoeken en ontwikkelen. Hiervoor werken we nauw samen met een team van zintuigexperts uit Londen, internationale toppers in hun vakgebied. Dit betekent dat niet enkel het gehoor en zicht wordt geprikkeld tijdens het optreden, maar ook de overige zintuigen. Dit zorgt ervoor dat deze bands zich kunnen onderscheiden van andere acts in een tijdperk waarin live performances van onmisbare waarde zijn, maar minstens zo belangrijk: individuen met een zintuiglijke beperking kunnen op optimale wijze genieten van livemuziek.

Er ligt een mooie uitdaging voor ons: Het bouwen en positioneren van een krachtig merk met een helder aanbod wat tevens een duidelijke link heeft met het moedermerk Possibilize.

De inhoud van de sessie.

  • Een sessie waarin een strategisch vraagstuk centraal staat.
  • Krijg hulp van een ervaren gespreksleider met ervaring binnen strategische consulting en/of management.
  • Een effectieve workshop-vorm (die past bij jullie vraagstuk).
  • Het uitwerken van de sessie in de vorm van een beknopte wrap-up met concrete actiepunten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Mensen die aanwezig zijn bij de sessie.

  • De oprichter
  • Projectmedewerker

Waarom is het van waarde?

De positionering van CAN (ten opzichte van Possibilize) op de korte en lange termijn te formuleren.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte 👐 Website design + Wordpress inrichten

Charlotte
De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)

Dave 👐 Merknaam bedenken voor een nieuw platform

Dave
Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!

Thomas 👐 Brainstorm met een creatieve geest

Thomas
De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.

Jimena 👐 Workshop Facilitator

Jimena
Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!