33d57a13-0b0a-4f92-b284-e185b686070f

Finance Coach

Profiel vrijwilliger

Een finance professional met ervaring binnen het vakgebied (op directie niveau) en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors). Benodigd: ervaring met thema's als begrotingen, budgetanalyses, risico's.

Ervaring met:

  • Finance

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Possibilize

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Wij zien een wereld voor ons, waarin elk individu kan genieten van muziek en andere podiumkunsten. Met jou kunnen we stappen maken om dat écht mogelijk te maken.
Marije De Bruin
Geschreven door Marije De Bruin van Possibilize

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Als organisatie hebben we extra steun gekregen als corona compensatie. Dit willen we slim inzetten, zodat we groei kunnen waarborgen. Met jou wil ik graag samen bekijken hoe we een stabiele toekomst & financieel gezonde organisatie kunnen waarborgen. Samen met jou wil ik o.a. bekijken hoe we onze begroting het beste kan invullen zodat we een duidelijk financieel plan hebben voor aankomend jaar. Denk je met ons mee?

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte 👐 Website design + Wordpress inrichten

Charlotte
De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)

Dave 👐 Merknaam bedenken voor een nieuw platform

Dave
Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!

Thomas 👐 Brainstorm met een creatieve geest

Thomas
De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.

Jimena 👐 Boek een strategische workshop

Jimena
Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!