b643ea7c-f602-4a61-8957-f9efc1a69fab

Fondsenwerving audit

Project details

💒 Pillar

🛠️ Fondsenwerving

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen fondsenwerving en strategische executie ervan. Bekend met het fondsenwerving landschap (denk aan vermogensfondsen, bedrijven (sponsorships), particuliere donateurs, overheid, etc.).

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met jouw expertise op het terrein van fondsenwerving kunnen we inzicht krijgen waar kansen liggen om voor Pillar funding te krijgen en hoe we die kansen het beste kunnen benutten.
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op dit moment is de eerste versie van de Pillar-app in ontwikkeling en bijna klaar om gelanceerd te worden. Deze eerste versie biedt gezinnen zeker al veel waarde, maar we willen de app graag verder doorontwikkelen en aanvullende diensten toevoegen om gezinnen nog meer te kunnen bieden. Om deze doorontwikkeling te kunnen bekostigen, zijn we op zoek naar fondsen. We zien veel routes om funding op te halen maar weten niet of onze activiteiten hier goed op aansluiten en welke kansen er zijn.

Wat hebben we nodig?

 • Strategisch overleg over de kansen binnen de verschillende thema's van onze fondsenwerving (bijvoorbeeld binnen vermogensfondsen, bedrijven, particulieren, overheid).
 • Concreet advies en praktische acties waarmee wij onze fondsenwerving naar een volgend niveau kunnen tillen.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige fondsenwervingsstrategie.
 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
 • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

 • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
 • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
 • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

Robin
Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan.

Linda 👐 Logo + Huisstijl

Linda
Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

Jerina
Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had.