Gabe Pierce Htegtlesczk Unsplash
Pillar

Pillar

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

Pillar in actie.

🎯

Social enterprise

👪

Kind en gezin

💛

1 tot 3 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

💛
rating-stars

"Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan."

Robin

Linda 👐 Logo + Huisstijl

9b36c521-9528-43a9-b972-7cb27be21bd6
💛
rating-stars

"Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)"

Linda

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

2a68325a-3c93-4c5f-be7b-0ced50b45d2d
💛
rating-stars

"Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had."

Jerina

Isa 👐 UX copywriter voor app

af2629a1-dea9-4e1b-92a7-c07de95e764c
💛
rating-stars

"De samenwerking met Liesbeth van Pillar was ontspannen en doelgericht. Liesbeth heeft mij een duidelijke briefing gegeven en kwam steeds (voor de voortgang) tijdig met goede feedback waar ik mee verder kon. Het werd mij al snel duidelijk dat Pillar uit een integere en idealistische koker komt. Liesbeth is daarnaast ook professioneel; ze communiceert helder, is realistisch en spreekt waardering uit. Schrijven voor zo'n goed doel, in zo'n prettige samenwerking, was dan ook mooi om te doen!"

Isa