6443754a-3583-474c-bdef-a5673612ad70

Social Media post templates

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Sikkelcelziekte is een ernstige onbekende ziekte, waarmee 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zij sterven zonder behandeling binnen vijf jaar. Wij zorgen voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en genezing.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Wetenschap en onderzoek
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Het Sikkelcelfonds

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Een herkenbare en innovatieve uitstraling op onze social kanalen zal sikkelcelziekte meer bekendheid geven, waardoor we hopelijk ons doel (genezing) snel kunnen bereiken!
Charlotte van Tuijn
Geschreven door Charlotte van Tuijn van Het Sikkelcelfonds

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn op zoek naar een herkenbare uitstraling voor de verschillende posts op social media. Sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen. Daarom stimuleren wij onze volgers de ziekte een gezicht te geven en onze boodschap te delen. Herkenbaarheid en een innovatief ontwerp zal de betrokkenheid van onze volgers vergroten om dit te gaan doen. Samen kunnen we sikkelcelziekte genezen!

Wat hebben we nodig?

  • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie) die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Het Sikkelcelfonds
Het Sikkelcelfonds

De missie van Het Sikkelcelfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Soesterberg

Sikkelcelziekte is een ernstige ziekte, maar nog onbekend! Dat moet veranderen, want sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen. Het Sikkelcelfonds wil baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijk ook genezing van sikkelcelziekte mogelijk maken. Daarnaast willen wij meer aandacht voor deze onbekende erfelijke bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling worden kinderen met sikkelcelziekte niet ouder dan 5 jaar.

Lees meer

Professionals over Het Sikkelcelfonds

Alain 👐 Visitekaart design

Alain
Het is fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds omdat de probleemstelling van de opdracht helder was. Snel en efficiënt schakelen was hier mogelijk. Het contact met Charlotte is tegelijk prettig en professioneel.

Alain 👐 Poster design

Alain
Het was fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds door heldere communicatie, goede bereikbaarheid (email, telefoon, WhatsApp) en het nakomen van afspraken.