e90f1e7d-8fb9-43bc-8460-68fba4ca35d9

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Sikkelcelziekte is een ernstige onbekende ziekte, waarmee 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zij sterven zonder behandeling binnen vijf jaar. Wij zorgen voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en genezing.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Wetenschap en onderzoek
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Het Sikkelcelfonds

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We kunnen direct starten

Wie helpt ons met sprekend beeld deze onzichtbare ziekte zichtbaar te maken? Sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen!
Charlotte van Tuijn
Geschreven door Charlotte van Tuijn van Het Sikkelcelfonds

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben meer sprekende beelden nodig van onze patiënten om onze missie te ondersteunen naar het grote publiek! Zelf hebben we alleen niet de expertise of apparatuur om een aantal portretfoto's in het ziekenhuis te maken. Ben jij degene die de onzichtbare ziekte, zichtbaar maakt?

Wat hebben we nodig?

  • Een portret fotoshoot van onze patiënten in het ziekenhuis (kinderen en volwassenen), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Het Sikkelcelfonds
Het Sikkelcelfonds

De missie van Het Sikkelcelfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Soesterberg

Sikkelcelziekte is een ernstige ziekte, maar nog onbekend! Dat moet veranderen, want sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen. Het Sikkelcelfonds wil baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijk ook genezing van sikkelcelziekte mogelijk maken. Daarnaast willen wij meer aandacht voor deze onbekende erfelijke bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling worden kinderen met sikkelcelziekte niet ouder dan 5 jaar.

Lees meer

Professionals over Het Sikkelcelfonds

Alain 👐 Visitekaart design

Alain
Het is fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds omdat de probleemstelling van de opdracht helder was. Snel en efficiënt schakelen was hier mogelijk. Het contact met Charlotte is tegelijk prettig en professioneel.

Alain 👐 Poster design

Alain
Het was fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds door heldere communicatie, goede bereikbaarheid (email, telefoon, WhatsApp) en het nakomen van afspraken.