f79007fd-44ac-4f7e-9884-f6034b9fec9f

Elevator pitch maken

Profiel vrijwilliger

Een communicatiespecialist of merkstrateeg die ons kan helpen bij het opstellen van een elevator pitch. Benodigd: ervaring heeft met het samenstellen van een elevator pitch en binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, USP’s, pitch presentaties, etc.).

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Sikkelcelziekte is een bloedziekte, waarmee 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zij sterven zonder behandeling binnen vijf jaar. Wij zorgen voor baanbrekend onderzoek naar betere behandeling en genezing.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Wetenschap en onderzoek
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Het Sikkelcelfonds

⏱️ 4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Schrijf jij die Elevator Pitch voor ons die ervoor zorgt niemand het Sikkelcelfonds nog kan vergeten? Zo zorgen we voor nog meer bekendheid voor deze onbekende bloedziekte!
Charlotte van Tuijn
Geschreven door Charlotte van Tuijn van Het Sikkelcelfonds

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen een Elevator Pitch gebruiken om onze boodschap eenduidig en kort naar buiten te brengen. Deze pitch moet bruikbaar zijn in 1 op 1 gesprekken, maar ook door onze ambassadeurs op televisie gebruikt kunnen worden bijvoorbeeld.

Wat hebben we nodig?

  • Een overtuigende elevator pitch van 30 tot 60 seconden, een pakkende, creatieve en het liefst een beetje spannende pitch, zodat niemand meer vergeet wat we doen!
  • Wij bespreken graag onze huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen en doel van onze pitch.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
  • Missie, visie en waarden.
  • Doelgroep voor wie het pitch deck bestemd is.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Het Sikkelcelfonds
Het Sikkelcelfonds

De missie van Het Sikkelcelfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Soesterberg

Sikkelcelziekte is een ernstige en erfelijke vorm van chronische bloedarmoede. Wereldwijd worden 300.000(!) kinderen per jaar met deze ziekte geboren. Zonder behandeling worden kinderen met sikkelcelziekte niet ouder dan 5 jaar.

Helaas is deze erfelijke en dodelijke ziekte nog heel onbekend. Dat moet veranderen, want sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen.

Naast dat wij aandacht vragen voor deze ziekte, maakt Sikkelcelfonds baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijk ook genezing van sikkelcelziekte mogelijk. Zo kunnen meer kinderen op tijd geholpen worden.

Lees meer

Professionals over Het Sikkelcelfonds

Alain 👐 Visitekaart design

Alain
Het is fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds omdat de probleemstelling van de opdracht helder was. Snel en efficiënt schakelen was hier mogelijk. Het contact met Charlotte is tegelijk prettig en professioneel.

Alain 👐 Postcard design

Alain
Dit was alweer het derde project dat ik voor 'Het Sikkelcelfonds' heb afgerond. Het was een mooie opdracht en de samenwerking met Charlotte was wederom soepel, prettig, leuk en constructief.

Alain 👐 Poster design

Alain
Het was fijn samenwerken met het Sikkelcelfonds door heldere communicatie, goede bereikbaarheid (email, telefoon, WhatsApp) en het nakomen van afspraken.