Advies over organisatiestructuur

Profiel vrijwilliger

Een (HR) professional met ervaring in Change Management, die ons kan adviseren hoe we het beste onze organisatiestructuur kunnen inrichten, zoals bestuur & management. Kennis over: Change Management, Business Process Management, Lean productie etc.

Ervaring met:

  • HR

Organisatie in het kort

Stichting Het Eetschap werkt aan een sociaal voedsellandschap waarin iedereen de kans krijgt om goed te eten en mee te doen. We geloven namelijk dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van het voedselsysteem.

  • Welzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Het Eetschap

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

Project­omschrijving

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van de huidige inrichting van onze organisatiestructuur.
  • 1 tot 4 één uur sessies, waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: inrichting bestuur & management, [BENOEM HIER DE TE BESPREKEN ONDERWERPEN]
  • Een terugkoppeling in de vorm van een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Het Eetschap
Het Eetschap

De missie van Het Eetschap.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Breda

Interventies en campagnes om gezonder en duurzamer te leven zijn er steeds meer, maar die worden nog te vaak bedacht vanuit het perspectief van de witte theoretisch opgeleide Nederlander. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren. Want iedereen ongeacht opleidingsniveau, inkomen of afkomst heeft kennis over eten. We onderzoeken met de mensen, die verkeren in een kwetsbare positie, welke kennis en vaardigheden ze in huis hebben én hoe we die kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten om hun eigen doelen te bereiken. Zo vinden we samen oplossingen voor voedsel- én sociale vraagstukken.

Lees meer