Crowdfunding Een Fiscaal Interessante Investering

Crowdfunding advies

Organisatie in het kort

Cultuurhuis Heerlen is dé culturele huiskamer en ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met cultuur. We geven vooral amateurs en talent (jong én oud) laagdrempelig de kans zich te presenteren op een professioneel podium.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

3-5 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

apostrophe-beginning

Jouw kennis over crowdfunding helpt ons om artiesten weer te laten spetteren op het podium!

Sanne Stephan

Sanne Stephan

Stichting Cultuurhuis Heerlen

Projectomschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Wij hebben nog geen ervaring met het opzetten van een crowdfundingsactie. Wel een beetje een idee wat het inhoudt en welk platform voor ons geschikt zou kunnen zijn om op te starten (voordekunsten.nl). Maar we zijn er ons van bewust dat er meer bij komt kijken dan een pagina aanmaken op een website. Daarom zoeken we jouw kennis om de mogelijkheden te verkennen, zodat we gedegen aan de slag kunnen met de crowdfunding.

De inhoud van de sessie.

  • 1 a 2 sessies waarin we een aantal onderwerpen over crowdfunding kunnen bespreken, zoals: platform, content, doelstellingen, pitch etc.
  • Wat zijn concrete voorbeelden van crowdfunding die werken in de praktijk?
  • Wat zijn de learnings, do's en don't's van een crowdfundingsactie?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in crowdfunding en ons advies kan geven over crowdfunding, in de vorm van een kennissessie. Kan kennis op een heldere manier overbrengen in de vorm van een workshop of presentatie.

👋 Crowdfunding
Stichting Cultuurhuis Heerlen
Stichting Cultuurhuis Heerlen

De missie van Stichting Cultuurhuis Heerlen.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Heerlen

Er is een groot te kort aan ruimte voor amateurkunstenaars, amateurkunstverenigingen en opkomend talent. Bij Cultuurhuis Heerlen hebben we ruimtes en twee podia die wij met liefde inzetten voor deze doelgroep. Onder de naam Platform Amateurkunst Heerlen verbinden en geven wij advies. Daarnaast bieden we een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met cultuur.

Lees meer