6b37cca0-5d74-44ef-a859-17fece41125b

SEO Audit

Organisatie in het kort

Wij geloven in professionals die trots zijn op hun werk en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin professionals met waardigheid kunnen werken. Stichting Beroepseer ondersteunt professionals op de werkvloer om hun welzijn en trots in hun beroep te versterken, door boeken en papers te schrijven en begeleidingstrajecten en evenementen te organiseren. Zo helpen we bij het voorkomen van burn-out en het bevorderen van mentale welzijn bij professionals.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij steeds meer overheidsorganisaties overtuigen werk te maken van ambtelijk vakmanschap ten behoeve van een geloofwaardige overheid.

Corné van der Meulen

Corné van der Meulen

Stichting Beroepseer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze trainingen op het gebied van ambtelijk vakmanschap wordt door opdrachtgevers goed ontvangen. Om beter vindbaar te worden hebben we een website ontwikkeld die deze maand live gaat. Wij zouden graag willen dat deze site makkelijk vindbaar is voor potentiële geïnteresseerden.

Wat hebben we nodig?

 • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
 • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
 • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
 • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
 • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We hebben iemand nodig die een SEO-analyse kan doen, en heldere aanbevelingen kan doen om onze online zichtbaarheid te verbeteren. ● Je bent bekend met Google Analytics, Search Console of andere handige SEO-tools. ● Je kan de analyse vertalen naar een duidelijk rapport of presentatie, zodat ons team er mee aan de slag kan. ● Je zet graag jouw SEO ervaring in om onze vindbaarheid in kaart te brengen.

 • Je bent bekend met Google Analytics, Search Console of andere handige SEO-tools.
 • Je kan de analyse vertalen naar een duidelijk rapport of presentatie, zodat ons team er mee aan de slag kan.
 • Je zet graag jouw SEO ervaring in om onze vindbaarheid in kaart te brengen.
🔎 SEO
🧠 Consulting Digital Marketing

Wat hebben we al?

 • Onze website.
 • Google Analytics waar je toegang tot hebt.
Stichting Beroepseer
Stichting Beroepseer

De missie van Stichting Beroepseer.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Culemborg

Er is een open wond in werkend Nederland. Professionals vinden dat zij te weinig waardering krijgen en lopen vast in logge regels en structuren. De kennis, motivatie en ervaring van de werknemers die het 'echte werk' doen worden ondergewaardeerd en onderbenut. Waarom slagen bestuurders en managers er zo moeizaam in om de mensen van hun werkvloer te motiveren voor vernieuwing? Als een brede beweging van professionals, leiders, managers en wetenschappers, helpen wij beroepsbeoefenaren bij het versterken van Goed Werk en Beroepstrots op de werkvloer. Samen met beroepspraktijk en wetenschap ontwikkelen wij boeken en papers over professionaliteit en bieden begeleidingstrajecten en bijeenkomsten aan voor organisaties en beroepsgroepen. Wij zetten in op groei en ontwikkeling op beroepsmatig en persoonlijk vlak, zo ondersteunen wij de mentale gezondheid van professionals door het beperken van burn-out symptomen.

Lees meer