106743635 119953269763262 6291441382998933202 N

Advies over subsidie/funding

Organisatie in het kort

Onze generatie heeft eindeloos veel keuzes te maken, alles is mogelijk en dat zorgt voor stress. Onze community helpt jongeren baas te worden over hun eigen leven. We zetten inspiratie om in concrete acties, en dat doen we samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we starten met fondsenwerving en onze impact op studenten en jongeren vergroten!

Léon Polman

Léon Polman

Levensbazen

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De overheid heeft veel middelen vrijgemaakt om jongeren en studenten te helpen, die hard geraakt zijn door de coronacrisis. Onze propositie wordt uitgebreid, waardoor we kunnen gaan samenwerken met scholen en universiteiten. We zien een kans om te starten met fondsenwerving, maar missen de expertise op dit vlak. Hoe kunnen we subsidiënten het beste benaderen en welke instellingen zijn kansrijk voor ons? Wat zijn do's en don'ts en wat zijn jouw best practises? Weet jij ons met jouw kennis te adviseren?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin een aantal onderwerpen kan worden behandeld zoals: Doelstellingen, Plan, Financieringsopties, Subsidiënten (Gemeentes & overheid), .
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft binnen fondsenwerving en strategische executie ervan. Bekend met het fondsenwerving landschap (denk aan vermogensfondsen, bedrijven (sponsorships), particuliere donateurs, overheid)

💵 Fundraising
👋 Crowdfunding

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne informatie als: financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten.
  • Ideeën over de doelstellingen en aanpak.
  • Een begrip van de doelgroep die we willen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Levensbazen
Levensbazen

De missie van Levensbazen.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍HOUTEN

Wij brengen studenten en young professionals samen in de Levensbazen Community om te werken aan persoonlijke groei. In de context van een samenleving waarin veel meer jongeren leiden onder depressies, eenzaamheid en burnouts is onze community is een plek van verbinding, support en actie. Hiermee creëren we meer zelfvertrouwen, richting en rust voor onze leden. We zetten inspiratie om in concrete acties die helpen om richting te geven. Samen is het leuker en makkelijker.

Lees meer

Professionals over Levensbazen

Whitney 👐 Adverteren in Google

Whitney
Het was erg plezierig samenwerken met Leon van Levensbazen. Door 1x per week met elkaar te videobellen kwamen we steeds dichter bij het einddoel: een (succesvolle) campagne opzetten in Google Ads. Al met al een een leerzame ervaring met een inspirerende organisatie.

Sita 👐 Logo & Huisstijl

Sita
De jongens van Levensbazen zijn erg ambities en gedreven. Beide zijn erg enthousiast, staan open voor feedback en hebben een fijne manier van communicatie. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van Levensbazen.

Babette 👐 Copywriting van landingspagina's

Babette
Mooi platform dat ik zelf als twintiger best fijn had gevonden.

Roy 👐 Marketing advies

Roy
Erg goede communicatie, duidelijke afspraken voor online meetings, enthousiaste mannen.

Hanno 👐 Portret fotoshoot

Hanno
Het was prettig samenwerken met Leon! Een duidelijke briefing vooraf, zodat de klus zelf geen verrassingen meer bracht. Een mooie club met bovendien fijne mensen om mee te werken!