Justice And Peace

Promotievideo voor nieuwe campagne

Organisatie in het kort

Justice & Peace

Samen met burgers beschermen wij wereldwijde mensenrechtenverdedigers in gevaar & creëren we veilige routes voor vluchtelingen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Samen Hier is iets totaal nieuws dat we bottom-up in Nederland ontwikkelen. Samen bouwen aan een community beweging die vluchtelingen een plek wil bieden, is het leukste werk wat er is! Doe je mee?

Maartje Scheijen

Maartje Scheijen

Justice & Peace

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor onze Haagse “Annemarie Bakt” campagne zijn we op zoek naar een enthousiaste filmmaker die het leuk vindt om een campagnefilmpje op te nemen met de Haagse Annemarie en Fiori. Annemarie is een voormalig winnares van Heel Holland Bakt en door Samen Hier gematcht met Fiori, die oorspronkelijk uit Eritrea komt.

Wat hebben we nodig?

  • Een cameraman/vrouw met eigen apparatuur.
  • Het vastleggen van ons campagne idee op locatie.
  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten te gebruiken voor externe communicatie.
  • Opgeleverd zodat we ze kunnen gebruik voor onze website, powerpoint presentaties en social media.
  • Het werkbestand voor mogelijke aanpassingen in de toekomst.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Welke doelgroep we willen bereiken met de video.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten.
  • Een interviewer die vragen stelt aan de relevante personen voor in de video.
  • Strategiedocument met een eerste opzet voor de video en de bijbehorende campagne.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Justice & Peace
Justice & Peace

De missie van Justice & Peace.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Den Haag

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van zijn mensenrechten. We geloven dat iedereen een change maker is of kan zijn. Daarom bouwen en versterken we (lokale) communities van change makers die samenwerken voor rechtvaardige, duurzame en verwelkomende samenlevingen, bijvoorbeeld met onze initiatieven Shelter City en Samen Hier.

Lees meer

Professionals over Justice & Peace

Linda 👐 Infographic

Linda
Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!

Robin 👐 Communicatie strategie

Robin
Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen!

Peter 👐 Social Media Strategie

Peter
Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

Jan-Hein
Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!

Elena 👐 Copywriting webteksten

Elena
Thank you Justice & Peace Netherlands! It was a fantastic experience. They have an in-house brilliant communications team, whom every content creator, communications specialists or copywriter would be happy to work with. I believe my experience was also transformative, because I realized how much I love working with people-first approaches and human right defenders in creating changemakers. A very insightful and meaningful experience to me!