Justice And Peace

Interim vrijwilliger: Grafisch Designer

Organisatie in het kort

Justice & Peace

Samen met burgers beschermen wij wereldwijde mensenrechtenverdedigers in gevaar & creëren we veilige routes voor vluchtelingen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

Duur: 5 maanden, 2- 4 uur p/week.

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw ontwerp skills kunnen we nog meer (potentiële) change makers en supporters bereiken om bij te dragen aan duurzame, rechtvaardige en verwelkomende samenlevingen! We're also open to English speaking candidates!

Marjolijn Lampe

Marjolijn Lampe

Justice & Peace

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Ook al zijn we een kleine mensenrechtenorganisatie, we hebben naast het Justice & Peace merk, maar liefst twee andere merken waarover we communiceren: Shelter City en Samen Hier! Dit betekent ook veel ontwerpwerk, zoals flyers, social media templates, posters en materialen voor crowdfunding- en wervingscampagnes en events. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning bij het grafisch ontwerpen van visual assets, voor een periode van 5 maanden, voor 2 - 4 uur per week.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, uitnodiging, banner, Social Media post etc.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Grafisch Designer die voor een periode van min. 6 maanden, binnen ons team, kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die content / teksten kan aanleveren.
 • Richtlijnen en content/teksten voor de visual assets.
 • Een Huisstijldocument.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Templates

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

 • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 4 uur per week. Voor een periode van 5 maanden.
 • Samenwerkingsvorm, startdatum en contactmomenten worden onderling afgestemd.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Justice & Peace
Justice & Peace

De missie van Justice & Peace.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Den Haag

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van zijn mensenrechten. We geloven dat iedereen een change maker is of kan zijn. Daarom bouwen en versterken we (lokale) communities van change makers die samenwerken voor rechtvaardige, duurzame en verwelkomende samenlevingen, bijvoorbeeld met onze initiatieven Shelter City en Samen Hier.

Lees meer

Professionals over Justice & Peace

Linda 👐 Infographic

Linda
Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!

Robin 👐 Communicatie strategie

Robin
Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen!

Peter 👐 Social Media Strategie

Peter
Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

Jan-Hein
Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!

Elena 👐 Copywriting webteksten

Elena
Thank you Justice & Peace Netherlands! It was a fantastic experience. They have an in-house brilliant communications team, whom every content creator, communications specialists or copywriter would be happy to work with. I believe my experience was also transformative, because I realized how much I love working with people-first approaches and human right defenders in creating changemakers. A very insightful and meaningful experience to me!