bc720907-bfd7-4812-9b5b-c8acf1123916

Communicatie strategie advies

Organisatie in het kort

We halen kinderen met een handicap uit hun isolement door ze laten spelen, sporten en leren met niet-gehandicapte leeftijdgenootjes.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Welzijn
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

2-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw kennis kunnen we nog meer gezinnen binden aan onze Speeltuinbende, waardoor geen kind meer alleen hoeft te spelen vanwege een beperking. Want eenzaamheid is hun grootste handicap.

Silvia Muije

Silvia Muije

Het Gehandicapte Kind

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De Speeltuinbende is onderdeel van het Gehandicapte Kind en is met een nieuwe focus bezig. We hebben al een missie en visie en willen ons nu gaan inzetten op werving van nieuwe leden. Daarvoor hebben we een vertaling nodig die we in onze communicatie naar gezinnen met jonge kinderen (4-12 jaar) in heel NL kunnen gebruiken. Het lukt ons in huis niet om de juiste richting te vinden, ondanks dat we met een aantal experts over het onderwerp hebben gediscussieerd. Help jij ons de antwoorden te vinden op dit vraagstuk?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 keer één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: missie, doelgroepen, boodschap, etc.
  • Een nieuw document met een beschrijving van ons merk en hoe we dit merk in de markt gaan zetten.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatie specialist die kan helpen met de communicatie van een nieuw initiatief.

Wat hebben we al?

  • Merkdocument en doelstellingen
  • Huisstijl en logo
  • Website en social kanalen: www.speeltuinbende.nl

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
Het Gehandicapte Kind
Het Gehandicapte Kind

De missie van Het Gehandicapte Kind.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ruim 100.000 kinderen in ons land zitten in een rolstoel, zijn blind of hebben een verstandelijke beperking. Maar dat is vaak niet het ergst. Hun grootste handicap is dat ze geen vriendjes hebben. Met steun van donateurs en vrijwilligers helpen we speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken, zodat kinderen elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Geen kind zonder vriendjes!

Lees meer

Professionals over Het Gehandicapte Kind

Roeland
Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!
Marije
ik was er korter mee bezig