bc720907-bfd7-4812-9b5b-c8acf1123916

Blogs schrijven

Organisatie in het kort

We halen kinderen met een handicap uit hun isolement door ze laten spelen, sporten en leren met niet-gehandicapte leeftijdgenootjes.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Welzijn
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

10-18 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

apostrophe-beginning

Door meer SEO pagina's te schrijven zorgt dit ervoor dat we meer verkeer naar onze website kunnen krijgen, wat bevorderend werkt voor onze projecten!

Lieselot Ruesen

Lieselot Ruesen

Het Gehandicapte Kind

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben verschillende informatieve blogs, die bevorderend werken voor onze vindbaarheid. We zouden dit aanbod graag uitbreiden, dit keer met een blog over het onderwerp: ''wat is autisme?''. In deze blog willen we graag het antwoord op de vraag geven, + een link maken met verhaal + een link maken één van onze projecten. Heb jij zin om deze blog te schrijven?

Wat hebben we nodig?

  • 1 tot 3 goed geschreven en aansprekende artikelen / blogs voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • Link maken met dit verhaal: https://www.gehandicaptekind.nl/nieuws-en-verhalen/samen-naar-school-klas-in-schiedam-geopend
  • Link maken met dit project: https://www.gehandicaptekind.nl/wat-we-doen/samennaarschool

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die aansprekende en goed geschreven artikelen/blogs kan schrijven voor onze website. Pre: kennis van SEO en affiniteit met onze missie.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Ideeën voor content.
  • Onderwerp SEO pagina: Wat is autisme
  • Zie goed voorbeeld: https://www.gehandicaptekind.nl/wat-is-cerebrale-parese (we houden dit format aan)
Het Gehandicapte Kind
Het Gehandicapte Kind

De missie van Het Gehandicapte Kind.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Ruim 100.000 kinderen in ons land zitten in een rolstoel, zijn blind of hebben een verstandelijke beperking. Maar dat is vaak niet het ergst. Hun grootste handicap is dat ze geen vriendjes hebben. Met steun van donateurs en vrijwilligers helpen we speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken, zodat kinderen elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Geen kind zonder vriendjes!

Lees meer

Professionals over Het Gehandicapte Kind

Roeland
Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!
Marije
ik was er korter mee bezig