df0ba118-c01b-413a-91eb-9be07015e441

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Dag en nacht zorgen voor je naaste met een beperking is zwaar. Wij helpen met leuke, lichte vormen van training, ontspanning & ondersteuning

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw hulp bij onze strategiebepaling kunnen we èn zelf energiegevend & zinvol werk doen èn de mensen bereiken die onze ondersteuning goed kunnen gebruiken!

Mira Warmerdam

Mira Warmerdam

Hand in Hand Begeleiding

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We stoeien al een tijdje met het mogelijk maken van onze ondersteuning voor cliënten met een laag inkomen. We hebben praktische stappen hiertoe ondernomen (bijscholing, accreditatie, vergoeding, aanvullende verzekering). We zoeken naar een strategie om voldoende 'passende' cliënten aan te trekken en de bijkomende administratieve taken beheersbaar te houden. Kun jij met ons meedenken over de strategiebepaling?

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie & Visie wordt aan gewerkt :)
  • Eén van ons (Mira Warmerdam) is ergotherapeut en massagetherapeut en wil dit in gaan zetten voor de volgende doelgroepen:
  • - Gezinnen met een kind met prikkelverwerkingsproblemen (bijvoorbeeld bij autisme)
  • - Massagetherapie voor mantelzorgers met overbelastingsklachten. (Voorheen werkten we alleen als jeugdhulpverleners).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hand in Hand Begeleiding
Hand in Hand Begeleiding

De missie van Hand in Hand Begeleiding.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Wij ondersteunen ouders met een kind met een beperking of chronische ziekte, en mantelzorgers . Zij ervaren vaak problemen in de basis: slechte huisvesting, armoede, zwaar lichamelijk werk, onzekerheid over de gezondheid en opvoeding van hun kind. Onze missie is om hen te ondersteunen zelfredzamer, draagkrachtiger en gezonder te worden en samen meer ontspanning, energie en plezier te ervaren.

Lees meer