Hand in Hand Begeleiding-photo
Hand in Hand Begeleiding

Hand in Hand Begeleiding

Dag en nacht zorgen voor je naaste met een beperking is zwaar. Wij helpen met leuke, lichte vormen van training, ontspanning & ondersteuning

Hand in Hand Begeleiding in actie.

🎯

Non-profit

👪

Kind en gezin

💛

1 tot 3 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We hebben een netwerk gecreëerd van zo'n 60 vrouwen die elkaar door dik en dun steunt.
  • Ondanks de zware situatie waarin de ouders en mantelzorgers zich bevinden wordt er samen veel gelachen.
  • Elke bijeenkomst leren wij ook weer! Dit is voor ons een verrijking.
  • We hebben voor heel veel moeders het verschil weten te maken. Bijvoorbeeld in de vorm van het vinden van een fijne woonplek voor het gezin, een geschikt logeerhuis voor hun volwassen gehandicapte kind, verblijfsvergunningen, een veilige plek om te verblijven na huiselijk geweld, weer ècht contact kunnen maken met hun kind, een stage of werkplek ondanks de beperking en het vinden van een maatje in bijvoorbeeld een moestuin project.
  • Tijdens de pandemie zijn we als een van de weinig organisaties zichtbaar en benaderbaar gebleven in de wijk; in het buurthuis, op een bankje of wandelend buiten. We vinden altijd een manier.
  • Samen met onze cliënten blijven we steeds zoeken naar nieuwe manieren om hen zo goed mogelijk te ondersteunen, we blijven onszelf vernieuwen.

Professionals over Hand in Hand Begeleiding

Laura 👐 Strategisch advies over Marketing

4d318be0-b0ed-45fd-ac58-413baaeeff9a
💛
rating-stars

"Mira is een ontzettend fijn mens en levert een net zo fijne dienst aan haar klanten. Ook onze samenwerking was super; ze staat open voor input en luistert echt naar advies (ondanks dat ze daarvoor voor de camera moest ;-). Bedankt voor de fijne samenwerking! "

Laura