469cbb49-677c-4b49-8b67-6157aa19bc35 (1)

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Dag en nacht zorgen voor je naaste met een beperking is zwaar. Wij helpen met leuke, lichte vormen van training, ontspanning & ondersteuning

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Wij helpen mensen tot rust & weer in balans te komen in turbulente tijden, wil jij ons met jouw expertise helpen met het vormgeven van een mooie, natuurlijke, rustgevende huisstijl?

Mira Warmerdam

Mira Warmerdam

Hand in Hand Begeleiding

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Tot nu toe werkten we alleen met vluchtelingen en migrantengezinnen in Amsterdam-Zuidoost. Onze nieuwe activiteiten gaan we voor een bredere doelgroep beschikbaar maken. Onze oude huisstijl sluit hier niet meer bij aan en we gaan ook een nieuwe website en nieuwe flyers & foldertjes maken. We zoeken naar een huisstijl die onze missie uitstraalt en waar mensen van verschillende achtergronden zich bij thuis voelen.

Wat hebben we nodig?

  • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten. Passend bij onze nieuwe activiteiten en doelgroep.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Missie, visie en doelgroepomschrijving hebben we in concept.
  • We gaan op zoek naar voorbeeld huisstijlen die we mooi en passend vinden. De praktijkruimte waar we de massagetherapie en oudertraining gaan geven ligt op een mooie groene plek in Arnhem tussen de bomen. Het zou mooi zijn om hier iets mee te doen (bomen/ natuur/ water).
  • Nieuwe doelgroepen die we aanboren:
  • Ouders met kinderen met een beperking (veelal autisme of ADHD). Hen leren we een combinatie van massagetherapie met ergotherapie technieken, aangepast aan het kind.
  • Mantelzorgers en zorgverleners die werken met cliënten met een grote zorgvraag, hen leren we massagetherapie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hand in Hand Begeleiding
Hand in Hand Begeleiding

De missie van Hand in Hand Begeleiding.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Wij ondersteunen ouders met een kind met een beperking of chronische ziekte, en mantelzorgers . Zij ervaren vaak problemen in de basis: slechte huisvesting, armoede, zwaar lichamelijk werk, onzekerheid over de gezondheid en opvoeding van hun kind. Onze missie is om hen te ondersteunen zelfredzamer, draagkrachtiger en gezonder te worden en samen meer ontspanning, energie en plezier te ervaren.

Lees meer