Vrijwilligers die met hun kennis jouw missie versnellen

20.000+ professionals doneren hun skills aan jou met advies, content, operationele taken of strategieën. Van marketing, design, HR tot fondsenwerving en meer.
Voor kleine en grote maatschappelijke organisaties. 

Benieuwd wat onze vrijwilligers voor jou kunnen betekenen?

Vrijblijvend kennismaken?

Hoe werkt het?

Wij koppelen professionals die hun tijd & kennis willen doneren aan maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar extra kennis & kunde. Je krijgt toegang tot ons netwerk van 20.000+ skill-based vrijwilligers, je eigen projectadviseur, inhoudelijke begeleiding en kan je gebruik maken van handige tools & content. 

Waar we meer dan 300 organisaties bij helpen.

Meer dan 1297 projecten voltooid, waaronder...

Wat voor resultaten dat oplevert.

Lieteke & Taal Doet Meer

20230119 200453 1
Lieteke is verhalenmaker en heeft voor Taal Doet Meer een bedrijfsfilm gemaakt. In deze film zijn meerdere partnerbedrijven geïnterviewd en projecten in beeld gebracht.

Frederico & Taal Doet Meer

PSX 20211125 171650 1
Frederico is UX/UI designer en heeft voor Taal Doet Meer een UX Audit uitgevoerd. Met deze Audit kan Taal Doet Meer met vertrouwen hun nieuwe website lanceren.

Guus & Marvy Green

20230119 200453 2
Guus is een Digital Research Consultant en heeft voor Marvy Green een UX audit gedaan. Guus heeft hele concrete handvatten gegeven voor het verbeteren van de klantreis op haar website.

Esther & Marvy Green

20230119 200453 1 (1) (1)
Esther is communicatie adviseur en heeft voor Marvy Green een video gemaakt. Met deze video kan Marvy Green het impact van haar werk laten zien om mensen te enthousiasmeren.

Hoe 'Serve The City' in 6 maanden de organisatie strategisch en financieel kon verduurzamen?

Deze 6 professionals hielpen vrijwillig met verschillende vraagstukken
Het resultaat

Ons lidmaatschap.

Skill-based vrijwilligers doneren hun tijd, kennis & kunde.

🤝 Vrijwilligers gezocht?
Onbeperkt samenwerken met ons netwerk van 20.000+ skill-based vrijwilligers. 

🙋🏻‍♂️ Projectadviseur.
Een consultant die je 1-op-1 helpt met je groei.

💪 Inhoudelijke begeleiding.
Van maandelijkse check-ins tot tussentijdse evaluaties.

📑 Handige tools & content.
250+ projectbriefings, groeiplannen, kick-off templates, etc.

Vrijblijvend kennismaken

Krijg meer gedaan met minder.

Voor grote en kleine maatschappelijke organisaties.

Experts, het hele jaar door.
Voeg onze 20.000+ professionals toe aan jouw team.

Doe 10x meer met je budget.
Behaal met bescheiden budgetten grootse resultaten.

De volgende stap.
Zet stappen die anders niet hadden gekund.

Veelgestelde vragen door organisaties.

Beantwoorden we met liefde.

💛

Wat is De Nieuwe Gevers?

In het kort: Een platform voor skill-based vrijwilligerswerk.

Wat langer: Als sociale onderneming koppelen wij professionals die hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis & kunde. Samen krijgen we immers meer voor elkaar🙌 Ons team helpt meer dan 300 goede doelen met het achterhalen van hun behoeftes, het omschrijven van hun vraagstukken en het plaatsen van projecten. Vervolgens gaan we op zoek naar professionals met de juiste skills. Zowel ons huidige netwerk van 20.000+ professionals als daarbuiten.

Meer weten? Check hier de over ons pagina.

🤝

Hoe ziet de samenwerking met de professional eruit?

Simpel: dat bepalen jullie samen. Natuurlijk hebben we wat tips voor je, zodat jullie een vliegende start hebben. Zodra de match is gemaakt ontvang je van ons een mail met allerlei tips voor een goede start. We raden aan om het project af te trappen met een kick-off meeting, waar jullie kennismaken en onderwerpen als de planning, verantwoordelijkheden, deliverables, en communicatie bespreken. Je ontvangt van ons ook een template voor deze meeting met een aantal voorbeeldvragen en onderwerpen. Een goed begin is het halve werk.

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere organisaties? Lees hier het verhaal van Greenside.

Hoelang duurt het voordat er een match is gevonden?

We zien wel dat veruit de meeste projecten binnen twee weken een eerste inschrijving ontvangen. Dit hangt er maar net vanaf hoeveel professionals met de relevante skills op ons platform actief zijn. Goed om te weten dat we elk project monitoren om te zien of het genoeg mensen op af komen. Wanneer er na een aantal  weken nog geen inschrijvingen zijn, zullen we het project extra zichtbaarheid geven op onze sociale media en bovenaan de projectpagina plaatsen. Mocht het dan nog niet lukken, zullen we contact met je opnemen om de opdracht en briefing nog eens onder de loep te nemen en verduidelijken waar mogelijk. Uiteindelijk wordt ruim 90% van de projecten gematcht, dus grote kans dat dit ook het geval is voor jouw project!

💌

Hoe moet ik omgaan met een professional die mijn project vrijwillig doet?

Vrijwillig is niet vrijblijvend ;-) Wij attenderen onze professionals er duidelijk op dat wanneer zij zich inschrijven op een project, zij hiermee commitment afgeven. Voel je daarnaast ook nooit bezwaard om constructieve feedback te geven. Feedback hoort nou eenmaal bij werk, dus ook naar een vrijwilliger toe. Professionals verwachten dit ook van je, omdat zij hun werk ook goed willen doen en echt een waardevolle bijdrage aan jouw organisatie willen leveren.

📪

Hoeveel projecten kan ik plaatsen per jaar?

Ons lidmaatschap is onbeperkt; er zit dus geen limiet op het aantal projecten dat je per jaar kan plaatsen. Op deze manier kun je een heel jaar lang alle projecten plaatsen waarmee je aan de slag wil. Vanaf ongeveer 2 projecten haal je er al winst uit en heeft ons lidmaatschap zich terugverdiend. Mocht je meer projecten willen opzetten, maar weet je niet zo goed waarover? Onze impact consultants helpen je om nieuwe kansen te ontdekken en zo nog meer waarde uit jouw lidmaatschap te halen.

Hoe komen jullie aan de professionals en wat is de kwaliteit van deze groep?

Onze professionals komen uit de creatieve en digitale industrie: mensen die werken bij digitale webbureaus, reclame agencies, consultancy firms, marketing en communicatie afdelingen of ze zijn freelancers. Zij hebben vaak jarenlang hun skills ontwikkeld en ingezet voor het bedrijfsleven en voelen nu motivatie om wat terug te geven. Zij doen dit vaak buiten hun werk, met een berg passie omdat zij hun skills naast het commerciële, graag inzetten voor het goede.