244688905 2253819101425158 3105969585939799305 N

Creatief campagne concept

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Ervaring met:

 • Creative concepting

Organisatie in het kort

Wij zorgen ervoor dat senioren prettig oud kunnen worden in hun dorp. Daar zetten we ons dagelijks met inspiratie, plezier en betrokkenheid voor in. Wij bevorderen het leefplezier en welbevinden. Iedereen verdient een fijne oude dag, toch?

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Welzijn

Project details

💒 Zorgstichting 't Heem

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise vergroten we onze (online) zichtbaarheid en triggeren we nieuwe mensen om bij 't Heem te komen bouwen aan een organisatie nieuwe stijl.
Marielle Hoeben
Geschreven door Marielle Hoeben van Zorgstichting 't Heem

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In april/mei willen wij een (social) recruitment campagne starten om goede zorg- en welzijn professionals te werven. We zijn op dit moment niet zichtbaar op de arbeidsmarkt en willen hierin verandering brengen. We missen zelf de expertise om een goede campagne met pakkende slogans, boodschappen en middelen te bedenken en te ontwerpen.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Krachtige slogans voor zowel missie/visie van 't Heem en eentje specifiek voor de werving van personeel, die op elkaar aansluiten voor onze (arbeidsmarkt)communicatie.
 • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
 • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
 • Budgettering.
 • Doelgroepomschrijving voor de campagne.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Zorgstichting 't Heem
Zorgstichting 't Heem

De missie van Zorgstichting 't Heem.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Udenhout

Bij ’t Heem, daar zijn thuis. Cliënten kunnen rekenen op goede zorg in een vertrouwde omgeving en een plezierige dagbesteding hebben. Zij kunnen prettig oud worden in hun eigen dorp, we maken er een feestje van. Dat doen we samen met bewoners, 350 medewerkers, cliënten, familie, mantelzorgers, betrokken 230 vrijwilligers en lokale organisaties. Zij werken met inspiratie, plezier en betrokkenheid aan kwaliteit van leven voor de cliënt. We kennen onze cliënten, kennen de dorpen en spreken de taal. Mensen kunnen ook bij de Stichting aankloppen voor activiteiten of aankopen die waardevol zijn voor het welbevinden de ouderen.

Lees meer