Samuel Scrimshaw Keukm5n E G Unsplash

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Marketing

Organisatie in het kort

Wij willen Wildlife Crime bestrijden door het verspreiden van forensische kennis, kunde, capaciteit en innovaties.

 • Dierenwelzijn
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Innovatie

Project details

💒 Wildlife Forensic Fund

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met het uitdenken van ons marketingplan, kunnen we een vliegende start maken met onze activiteiten om wildlife dieren te beschermen en de criminaliteit te stoppen!
Sonja van Meerbeek
Geschreven door Sonja van Meerbeek van Wildlife Forensic Fund

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn zojuist een fonds gestart voor het bestrijden van wildlife crime. Wij halen fondsen op om forensische kennis toegepast op wildlife (dit is een nieuw vakgebied), te verspreiden via beurzen (rangers die trainingen kunnen doen bij het Wildlife Forensic Academy), seminars, etc. Wij zijn een start-up en moeten dus nog beginnen met marketingcampagnes en fondsenwervingsactiviteiten. Maar daarvoor hebben we eerst een strategisch marketingplan nodig. Denk jij met ons mee?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken, onze doelgroep is wereldwijd. Er zijn al veel mensen die willen doneren.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • De voertaal van het fonds is Engels.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Wildlife Forensic Fund
Wildlife Forensic Fund

De missie van Wildlife Forensic Fund.

🦍Dierenwelzijn
🌱 Start-up fase
📍Oldenzaal

Wereldwijd wordt de natuur verwoest. Dieren en planten worden gestroopt voor grote bedragen. Vanwege het gebrek aan forensisch bewijs gaan de criminelen vrijuit. Middels het organiseren van events en het verstrekken van beurzen willen wij rangers en studenten over heel de wereld kennis en kunde bijbrengen over Wildlife Forensics zodat zij beter geëquipeerd zijn in het verzamelen van bewijzen.

Lees meer