02343b3a-417d-4446-b183-53368a74e3b3

Sales coach

Profiel vrijwilliger

Een sales specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde sales gerelateerde thema's.

Ervaring met:

  • Sales
  • Business Strategy

Organisatie in het kort

WerksaamBeter creëert kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en verbindt langdurig werkzoekenden aan werkgevers.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 WerksaamBeter

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Help ons onze impact te vertalen naar meer standaard dienstverlening en meer voorspelbare resultaten voor onze opdrachtgevers. "Onze social return aanpak voor dummies."
Marjolijn Jansen
Geschreven door Marjolijn Jansen van WerksaamBeter

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Helaas zijn er nog veel mensen die al lange tijd een baan zoeken. Wij willen graag zoveel mogelijk van deze mensen aan een baan helpen en daarvoor werken we samen met opdrachtgevers. Die bieden wij een dienstverlening, maar die is niet gestandaardiseerd, waardoor het voor ons en hen niet duidelijk is wat wij aanbieden. Voor elke opdrachtgever maken wij een aparte offerte op waar verschillende componenten inzitten. We willen graag met jou inhoudelijk sparren hoe we gestandaardiseerde vormen in onze offerte kunnen formuleren, met een duidelijke kostenberekening. Samen met jouw sales expertise kunnen wij een concrete offerte opstellen waardoor vele werkzoekenden weer lekker aan het werk kunnen!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

WerksaamBeter
WerksaamBeter

De missie van WerksaamBeter.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Baarn

In het vierde kwartaal van 2021 waren 370 duizend mensen geregistreerd werkloos, 3,8 procent van de beroepsbevolking.

WerksaamBeter werkt aan een maatschappij waarin voor ieder mens geldt dat talent en motivatie bepalend zijn voor je toekomst op de arbeidsmarkt. Waarin íeder mens passende kansen krijgt en geen ruimte is voor (voor)oordelen in het selectieproces.

Lees meer