Social Media Strategy

Facebook, LinkedIn & Instagram Ads

Wie kan je helpen?

Marthe  Kolman
Marthe Kolman Adviseur vrijwillige inzet
Vrijwilligerscentrale Utrecht
Bemuurde Weerd oz 3
3514 AN Utrecht
vcutrecht.nl
Vrijwilligerscentrale Utrecht

Waar dragen ze aan bij?

We zorgen ervoor dat vrijwilligers aan de slag gaan bij organisaties, dat zij zich d.m.v. workshops en trainingen kunnen ontwikkelen, en dat organisaties goed zijn toegerust om me vrijwilligers te werken. Daarnaast zetten we vrijwilligerswerk continu op de kaart in Utrecht!

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Ervaring met opzetten en instellen van effectieve social media campagnes (Facebook, Instagram en/of Linkedin). Benodigde kennis: heeft ervaring met targeting via Facebook Ads Manager en/of Linkedin Campaign Manager.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Doordat jij ons gaat helpen draag je bij aan een nóg mooier Utrecht!
Geschreven door Marthe Kolman van Vrijwilligerscentrale Utrecht

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Vrijwilligers doen ontzettend waardevol werk in Utrecht. Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten en voor iedereen is een plek in zijn of haar leven om vrijwilligerswerk te doen. Op een creatieve, persoonlijke en actieve wijze genereren we aandacht voor vrijwilligerswerk in de stad. De Utrechter wordt door deze campagne geprikkeld om nieuwe stappen te zetten, bij te dragen, zich te ontwikkelen en anderen te inspireren. Iets voor jezelf, iets voor een ander, iets voor de stad. Vrijwilligerswerk, iets voor jou!
Deze stadscampagne wordt gecoördineerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht (VC Utrecht) en ondersteund door diverse partners in de stad.
Het doel van de campagne is om zo veel mogelijk potentiele vrijwilligers naar de website te krijgen. We richten ons op Utrechters van 16+. Op de website informeren en inspireren wel de bezoeker. Doel is daar om de bezoeker naar de vacaturebank te leiden.

Waarom is dit project van waarde?

Dit project helpt ons om kennis te krijgen over hoe we social media het beste kunnen inzetten om de campagne ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou!’ zo succesvol mogelijk uit te rollen. Zo kunnen we vele Utrechters die we nu nog niet weten te bereiken, inspireren om vrijwilligerswerk te gaan doen!

Vrijwilligerscentrale Utrecht
Vrijwilligerscentrale Utrecht
Bemuurde Weerd oz 3
3514 AN Utrecht
vcutrecht.nl
Marthe  Kolman
Marthe Kolman Adviseur vrijwillige inzet

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).
De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben een vacaturebank met continu meer dan 700 vacatures bij organisaties door heel de stad.
  • We hebben een hele gave app ontwikkeld (Vinder) om vrijwilligers aan organisaties te koppelen.
  • We reiken jaarlijks de vrijwilligerstrofee uit tijdens een waarderingsdiner voor 500 Utrechtse vrijwilligers.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Vrijwilligerscentrale Utrecht
Deel op Linkedin