Online marketing - Vrijwilliger(Tijdelijk)
KPI

Doelen stellen + meetbaar maken

Project details

💒 Vrijwilligerscentrale Utrecht

🛠️ Online marketing

Organisatie in het kort

We zorgen ervoor dat vrijwilligers aan de slag gaan bij organisaties, dat zij zich d.m.v. workshops en trainingen kunnen ontwikkelen, en dat organisaties goed zijn toegerust om me vrijwilligers te werken. Daarnaast zetten we vrijwilligerswerk continu op de kaart in Utrecht!

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze meetbaar maken. Kennis benodigd van: Google Analytics en Tag Manager.

Beschikbaarheid

12 tot 18 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Met dit project hopen we een grotere groep potentiële vrijwilligers te bereiken om ze te kunnen ondersteunen bij hun zoektocht naar passend vrijwilligerswerk
Wouter  Schild
Geschreven door Wouter Schild van Vrijwilligerscentrale Utrecht

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben.
Waarom is dit project van waarde.

Wij zijn nu bezig met het bouwen van een nieuwe website. Tot nu toe hebben wij nooit een heel goed inzicht gehad van wat er allemaal op de website gebeurt en hoe we hier van kunnen leren om de website te optimaliseren. We hebben hier ook geen expertise van in huis. We hopen dan ook dat iemand ons op weg kan helpen om een omgeving in te richten waarbij wij wel veel duidelijker kunnen inzien wat er gebeurt. Wie bezoekt onze website nou? Waar kunnen we winst behalen? Hoe worden we beter gevonden etc.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen Online marketing

bell-toggle
Vrijwilligerscentrale Utrecht
Vrijwilligerscentrale Utrecht

De missie van Vrijwilligerscentrale Utrecht.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).
De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Lees meer

Professionals over Vrijwilligerscentrale Utrecht

Carijn 👐 Creatief 'social media challenge' concept

Carijn
Het was een super leuk project. Ik had de creative vrijheid om samen met een leuk team van VCU een mooie challenge te bedenken inspelend op COVID-19. Geduurdende de challange heel goed en fijn contact met het team op afstand.