KPI

Doelen stellen + meetbaar maken

Project details

💒 Vrijwilligerscentrale Utrecht

Organisatie in het kort

We zorgen ervoor dat vrijwilligers aan de slag gaan bij organisaties, dat zij zich d.m.v. workshops en trainingen kunnen ontwikkelen, en dat organisaties goed zijn toegerust om me vrijwilligers te werken. Daarnaast zetten we vrijwilligerswerk continu op de kaart in Utrecht!

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze meetbaar maken. Kennis benodigd van: Google Analytics en Tag Manager.

Beschikbaarheid

12 tot 18 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Met dit project hopen we een grotere groep potentiële vrijwilligers te bereiken om ze te kunnen ondersteunen bij hun zoektocht naar passend vrijwilligerswerk
Geschreven door Wouter Schild van Vrijwilligerscentrale Utrecht

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben.
Waarom is dit project van waarde.

Wij zijn nu bezig met het bouwen van een nieuwe website. Tot nu toe hebben wij nooit een heel goed inzicht gehad van wat er allemaal op de website gebeurt en hoe we hier van kunnen leren om de website te optimaliseren. We hebben hier ook geen expertise van in huis. We hopen dan ook dat iemand ons op weg kan helpen om een omgeving in te richten waarbij wij wel veel duidelijker kunnen inzien wat er gebeurt. Wie bezoekt onze website nou? Waar kunnen we winst behalen? Hoe worden we beter gevonden etc.

Wouter  Schild
Wouter SchildAdviseur vrijwillige inzet

Meer weten?

Vrijwilligerscentrale Utrecht
Vrijwilligerscentrale Utrecht
Bemuurde Weerd Oostzijde 3
3514 AN Utrecht
vcutrecht.nl
Wouter  Schild
Wouter SchildAdviseur vrijwillige inzet

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).
De wereld van VC Utrecht is dynamisch. We ontwikkelen/participeren in nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben een vacaturebank met continu meer dan 700 vacatures bij organisaties door heel de stad.
  • We hebben een hele gave app ontwikkeld (Vinder) om vrijwilligers aan organisaties te koppelen.
  • We reiken jaarlijks de vrijwilligerstrofee uit tijdens een waarderingsdiner voor 500 Utrechtse vrijwilligers.

Ken je iemand die past bij dit project?

Help dit goede doel een handje.