Buurtbuik Copyright Janus Van Den Eijnden 29

Speedconsult - Nieuwe creatieve merknaam

Project details

💒 Voor je Buurt

Organisatie in het kort

Samen met partners als KWF Kankerbestrijding en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Brainstorm hulp (een creatief die meedenkt).

Beschikbaarheid

1 uur call + voorbereiding. Locatie: in overleg.

Help ons met het bedenken van een creatieve nieuwe organisatienaam.
Geschreven door Aster van Tilburg van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Wat wij nodig hebben.

We zoeken iemand die mee kan denken over een creatieve nieuwe organisatienaam. We weten wie we zijn, wat onze rol is en wat ons (nieuwe) verhaal is en zoeken een creatieve meedenker met een frisse blik om input voor een nieuwe naam te geven.

Goed om te weten.

Op 14 oktober staat een teamsessie met brainstorm gepland hierover. Ik verwacht dat we met de input en shortlist die hieruit komt graag met een expert een speedconsult willen houden.

Voor je Buurt
Voor je Buurt
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht
voorjebuurt.nl
Aster  van Tilburg
Aster van TilburgDirecteur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en voordeouderen.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland, België en de rest van de wereld (via onepercentclub.com). We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 6 medewerkers en 2 stagiaires.

Waar ze trots op zijn

  • Onze aanpak en begeleiding werkt voor bijna iedereen met een goed initiatief: van een 80-jarige, tot een West-Vlaming of een hippe student.
  • We hebben een duurzaam verdienmodel waardoor we met onze partners elk jaar meer initiatieven mogelijk kunnen maken.